O calatorie de elita, realizata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL catre o destinatie europeana metropolitana este sugerata prin prisma ofertei Wien-Iasi-transport cu autocarul, de aceasta data finalitatea voiajului romano-german recuperand de pe harta capitala Austriei. Orasul muzicii, dupa cum este supranumit, Wien este leaganul barocului castelan european, denumirea oficiala de Vienna fiind imprumutata de la termenul identic din versiune Italiana, cu versiunea germana Wien, de natura celtica.

Originar, orasul trimite la Vedunia, „stramtoare forestiera”, ori la Vindobona, termen celtic tradus prin „orasul alb”.Recurgand la oferta transport Wien -Iasi cu autocarul, turistii iau parte astfel la un itinerariu de traditie, care este generos prin arealul geografic si panoramic reflectat de situarea orasului in continuarea Alpilor.

Prin curse autocar Wien –Iasi, calatorii descopera morfologia urbana a orasului: compus din 23 de districte, acesta daruieste Europei mostenirea muzicala si estetica a celebrilor Mozart, Haydn, van Beethoven, Schubert, Brahms, Mahler.

Achizitionand direct de pe site-ul oficial al companiei, la costuri accesibile, bilete de autocar Wien –Iasi, puteti vizita la destinatie nenumarate obiective precum Burgtheater, cea mai mare arena teatrala in care piesele se joaca in limba germana exclusiv, Volkstheater si Theater in der Josefstadt, cu reputatii excelente in performarea artelor liberale, a pieselo experimentale si a cabaretului, Staatsoper, Muzeul Hofburg, ori cladiri in stil romanesc ruprechtskirche si baroc karlskirche.

Operand o rezervare bilet pe ruta Wien –Iasi reusiti sa luati parte la balurile vieneze, o traditie europeana datand din secolul al XIX-lea, realizate cu o frecventa de cca 200 de manifestari culturale pe an, orchestrate de fiecare data de 9 colective muzicale reputate. Desfasurate in locatii pitoresti precum Palatul Hofburg din Heldenplatz sau la Opera Ball, acestea constituie sursa principala a nenumaratelor deplasari efectuate in aceasta directie, starnind apetitul cultural al vizitatorilor si prin obiective precum Palatul Schonbrunn.

Pachetul last-minute Wien –Iasi descopera tuturor turistilor posibilitatea de a calatori eficient si rapid sub presiunea timpului la costuri optime, in vreme ce simpla completare a unui formular de rezervare online va aduce in calitatea de parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Pentru un sejur cultural de traditie, in care apetitul estetic este sustinut de un demers artistic si spiritual autentic, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va propune Transport Wien- Iasi cu Autocarul!