Catre Wangen calatoriti alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in cadrul unui parcurs turistic de exceptie configurat de ruta Wangen-Targu Frumos-transport cu autocarul: la preturi accesibile, destinatiile germane sunt parcurse cu profesionalism, confort si siguranta, in vederea unor itinerarii remarcate prin calitatea mobilitatii rutiere internationale.

Noua dumneavoastra destinatie de vacanta care integreaza transport Wangen -Targu Frumos cu autocarul face parte din landul Baden-Wurttemberg, intins de la nord-estul lacului Constance pana in districtul Ravensburg, unde descoperiti calitatea voiajelor romano-germane si in planul turismului cultural, si in planul turismului de agrement.

blog-statii-transport-germania-2

Prin curse autocar Wangen –Targu Frumos ajungeti in oricare dintre proximitatile destinatiei de vacanta, in care gasiti integrate Amtzell, Vogt, Argenbuhl, Achberg, Hergatz, Hergensweiler si Neukirch.

Un proiect arhitectural baroc de o frumusete aparte se regaseste in mijlocul orasului, tocmai in centrul vechi, unde cladirile traditionale care au facut fata incendierilor masive din 1539, 1793 si 1858 fac obiectul unui parcurs turistic si cultural interactiv de care se bucura posesorii unor bilete de autocar Wangen -Targu Frumos.

Vizita dumneavoastra poate continua prin parcurgerea unor obiective precum Oberstadtkirche Sf.Martin- o catedrala veche, reprezentand una dintre primele cladiri ridicate in regiune, inca din secolul IX, configurata in stil romanesc si gotic, Poarta Ravensburg, ale carei relicve se pastreaza aici cu decoratiunile fidele stilului renascentist, Muzeul de istorie Heimatmusem in der Eselmuhle. Simpla aplicare a procesului de rezervare bilet pe ruta Wangen -Targu Frumos va aduce in calitatea de partener al companiei noastre, pentru dobandirea acestuia recomandandu-va completarea unui formular de rezervare online.

In masura in care calatoriti sub presiunea timpului, programul last-minute Wangen -Targu Frumos va ofera cele mai bune avantaje, garantand confort, siguranta si eleganta gestionata prin prisma unui parc auto modern.

La numai un click distanta, voiajul dumneavoastra romano-german este posibil in cele mai bune conditii geografice, turistice si culturale, alaturi de noi scriind traditia itinerariilor romano-germane la cele mai bune preturi!