Un oras de o profunzime istorica remarcabila, in care rigurozitatea germana si spiritul boem al citadelelor autohtone nemtesti redau particularitatile unui traseu cultural inedit, este reprezentat de Wangen, inclus de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in protocolul de calatorie al programului international Wangen-Iasi-transport cu autocarul.

 Aflat in sud-estul landului Baden-Wurttemberg, intins la nord-estul Lacului Constance, orasul este al doilea ca dimensiuni din districtul Ravensburg, constituind destinatia unui pachet de calatorie transport Wangen -Iasi cu autocarul achizitionat la preturi ofertante, direct de pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

In nordul rivierei Argen, citadela germana se descopera prin proximitatea strategica situata fata de districte si orasele precum: Amtzell, Vogt, Argenbuhl, Achberg, Hergatz, Hergensweiler si Neukirch, pe care le puteti vizita facil daca aplicati pentru un loc in cadrul unor curse autocar Wangen –Iasi.

 Disponibile la preturi ofertante, incluse intr-un protocol de calatorie inedit si personalizat, in functie de exigentele si prioritatile tuturor clientilor si partenerilor de transport ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, bilete de autocar Wangen –Iasi va aduc spre contemplare un oras proiectat arhitectural in stil baroc tarziu, conservand insa relicve ale stilului clasic medieval, dupa incendierile succesive din anii 1539, 1793 si 1858.

Ajunsi la destinatie printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Wangen –Iasi operata pe site-ul oficial al firmei, descoperiti obiective turistice inzestrate cu un capital cultural si spiritual inedit precum: Oberstadtkirche Sf.Martin- o catedrala veche, reprezentand una dintre primele cladiri ridicate in regiune, inca din secolul IX, configurata in stil romanesc si gotic, Poarta Ravensburg, ale carei relicve se pastreaza aici cu decoratiunile fidele stilului renascentist, Muzeul de istorie Heimatmusem in der Eselmuhle.

Eficienta programului last-minute Wangen –Iasi este probata de rezervarile facute sub constrangerea factorului de timp de catre turistii care gasesc in aceasta oferta atuurile unui voiaj la cheie: confort, siguranta, precizie in mobilitatea rutiera, eleganta unui parc auto modern, consultanta de transport gratuita. Completarea unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial al companiei va aduce pe teritoriul german aflat la numai un click distanta!

Va multumim pentru optiunea facuta, urandu-va drum bun intr-un itinerariu romano-german de elita!