Un nou itinerariu romano-german va este pus la dispozitie de catre compania SC Armin Mayer Reisen SRL prin intermediul ofertei de transport Ulm-Suceava cu autocarul!

Ulm – Suceava – transport cu autocarul este alegerea prin care dumneavoastra sunteti purtat catre un burg german ce ofera peisaje aparte. Situat in landul Baden-Württemberg, orasul Ulm este asezat la punctul de intalnire dintre raurile Blasu si Iller cu fluviul Dunare.

Recunoscut ca fiind un oras universitar, precum si locul in care marele om de stiinta Albert Einstein s-a nascut, Ulm este o locatie nu doar bogata in cultura, ci si in frumusete naturala. Printre locatiile pe care nu trebuie sa le pierdeti din vedere pe durata sejurului dumneavoastra se numara biserica in stil gotic a orasului ce este renumita pentru turnul sau, cel mai inalt din lume, masurand 161 de metri inaltime; primaria orasului ridicata in anul 1370 precum si Hanul Kronne, un complex medieval de resedinte ce isi are originile in secolul XV.

poza-blog-statii-transport-germania-2

O rezervare bilet pe ruta Ulm-Suceava este acum accesibila tuturor, la doar un click distanta, prin intermediul site-ului oficial al companiei SC Armin Mayer Reisen SRL. Pagina formular de rezervare online va sta la dispozitie pentru o procurare rapida si directa a unor bilete de autocar Ulm-Suceava, iar cuantumurile diferentiate de pret fac din oferta noastra cea mai avantajoasa alegere.

Indiferent de particularitatile calatoriei dumneavoastra, fie ca porniti la drum din dorinta unui sejur de recreere sau din interes de serviciu, individual sau in cadrul unui grup organizat, veti beneficia de un raport calitate-costuri a carei balanta se va inclina intotdeauna in favoarea intereselor dumneavoastra.

Functionand pe baza unui protocol de calatorie ce respecta rigorile standardelor internationale de top, echipa noastra de profesionisti pune la dispozitia clientilor un parc auto modern, care sa ofere confortul, siguranta si eficienta rutiera transportului initiat pe itinerariul romano-german propus de compania SC Armin Mayer Reisen SRL .

Fiind interesati de particularitatile calatoriilor initiate de partenerii nostri de voiaj, echipa SC Armin Mayer Reisen SRL pune la dispozitia dumneavoastra rezervarile de tip last–minute Ulm-Suceava, atat pentru calatoriile in interes de serviciu, cat si pentru un sejur planificat in graba, rezolvand astfel problema pe care deplasarile efectuate in regim de urgenta o ridica.

Va invitam sa porniti alaturi de noi intr-un sejur fascinant prin Ulm-Suceava-transport cu autocarul! Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va duce la destinatia dorita, dorindu-va un drum bun!