Pentru a ajunge in Ulm, citadela germana a landului Baden-Wurttemberg, calatoriti prin programul de itinerarii internationale propus de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, care include, in conditii exclusive, protocolul Ulm-Iasi-transport cu autocarul.

 Orasul gazda al calatoriei dumnavoastra este marginit de raurile Blau si Iller care se constituie ca afluenti ai Dunarii, fiind situat in apropierea districtelor Wiblingen, Gogglingen, Donaustetten si Unterweiler, un punct turistic semnificativ aflat in proximitatea imediata fiind reprezentat de Alpii Swabiei. Oferta transport Ulm -Iasi cu autocarul propune o calatorie intr-un oras divizat in 18 districte, in care va puteti deplasa indiferent de obiectivele propuse pentru itinerariile dumneavoastra interne, acestea fiind:

Ulm-Mitte, Böfingen, Donaustetten, Donautal, Eggingen, Einsingen, Ermingen, Eselsberg, Gögglingen, Grimmelfingen, Jungingen, Lehr, Mähringen, Oststadt, Söflingen (cu Harthausen), Unterweiler, Weststadt, si Wiblingen.

Pasagerii unor curse autocar Ulm –Iasi pot vizita la destinatie nenumarate obiective, dintre care va amintim: Palatul Ministerial, complexul Fischerbiertel, Complexul de resedinte Krone, cladiri datand din Evul Mediu, precum: Schworhaus, Kornhaus, Salzstadel, Buchsenstadel, Zeughaus, Neuer Bau, Manastirea Wibblingen- realizata in stil rococo.

Posesorii unor bilete de autocar Ulm –Iasi se pot bucura, de asemenea, de intrevederea unor obiective academice, estetice ori istorice, precum Scoala de Design Ulm, aflata in succesiunea Bauhaus, Biblioteca Centrala Stadtbibliothek, ridicata de Gottfried Bohm in forma de piramida, Muzeul de Arta Weishaupt, Muzeul Ulm.

Procesul de rezervare bilet pe ruta Ulm –Iasi  poate fi intreprins pe site-ul oficial al companiei, un portal dinamic care garanteaza accesibilitate si mobilitate virtuala tuturor celor care il acceseaza pentru a consulta protocolul de calatorie al tuturor rutelor internationale marca Mayer sau costurile aferente ale acestora, destinatia incitand prin detinerea unui capital economic formidabil, stimulat de companii precum Daimler, Siemens sau Nokia.

Aflati la destinatie, calatorii pot ajunge repede in Stuttgart sau Munich, datorita localizarii strategice a orasului dar si din pricina comunicarii rutiere si industriale a acestuia cu citadelele germane si metropolele invecinate.

Puteti opta indiferent de momentul ales pentru un voiaj in regim last-minute Ulm –Iasi, atunci cand calatoriti sub presiunea timpului. Completarea virtuala a unui formular de rezervare online va asigura, prin economie de timp si de mobilitate, ocazia de a deveni parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Achizitionati un pachet de calatorie marca Mayer la preturi ofertante, pentru un voiaj european de traditie!