Daca va aflati in cautarea unui voiaj romano-german de traditie, executat cu profesionalism, printr-un parc auto modern, in conditii de siguranta, confort si precizie in mobilitatea rutiera, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera o calatorie de elita la cheie, prin inaugurarea pachetului Tübingen-Iasi-transport cu autocarul.

 Recunoscut ca oras cu o puternica traditie universitara, burgul german este pozitionat in centrul landului Baden-Wurttemberg, la 30 de kilometri in sudul capitalei, Stuttgart, tocmai in zona de confluenta la raurilor Neckar si Ammer. Particularitatile citadelei redau configuratia unei urbe tinere si dinamice: aici, unul din zece oameni este student. In consecinta, programul de transport Tübingen -Iasi cu autocarul vine in intampinarea unui flux academic inedit, fiind o oferta recomandata cu caldura studentilor romani aflati in deplasare.

In apropiere de oras, in latura nordica, se afla padurea si parcul natural omonim Schonbuch, din proximitatea carora se ridica Alpii Swabiei, la 20 de kilometrii distanta in sud-estul Tubingen-ului.

Regiunea medievala a orasului este delimitata de rivierele Ammer, Steinlach si Neckar, Tubingen fiind capitala districtului eponim si a regiunii administrative care pana in 1973 era numita Sudwurttemberg-Hohenzollern.

Aplicand pentru curse autocar Tübingen –Iasi ajungeti in apropiere de Reutlingen, aflat la 15 kilometri est distanta, orasul invecinandu-se si cu districtele Esslingen si Boblingen.

Incluse in oferte personalizate, la costuri optime, acoperind cuantumurile achitate pentru o calatorie parcursa in conditii de siguranta, confort, eleganta si precizie rutiera, realizata in exclusivitate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, bilete de autocar Tübingen –Iasi va ofera prilejul de a vizita la destinatie nenumarate puncte turistice dintre care amintim: Rathaus- regiunea centrala a orasului, Marktplatz- piata centrala a orasului, Castelul Schloß Hohentübingen, integrat acum in complexul universitar Tubingen, Biserica Stiftskirche.

Daca aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Tübingen –Iasi prin simpla accesare a portalului nostru online, care se bucura de o dinamica virtuala simplu de navigat, este bine sa stiti ca destinatia dumneavoastra de vacanta este resedinta unor foste personalitati culturale germane precum poetul Holderlin, Eduard Morike, filosoful G.W.F. Hegel, filosoful si scriitorul Schelling, ori Papa Bendict XVI, care a ocupat in universitate un post de profesor in teologie dogmatica. Aici au locuit si filosofii si oamenii de cultura Ernst Bloch, Immanuel Hermann von Fichte.

Cei care calatoresc sub presiunea timpului pot aplica pentru programul last-minute Tübingen –Iasi, rapiditatea si calitatea voiajului ales fiind garantate. La destinatie, puteti intreprinde o mobilitate turistica ori antreprenoriala in oricare dintre cele 22 de districte ale orasului, dintre care amintim: Au/Unterer Wert, Französisches Viertel, Gartenstraße, Österberg, Schönblick/Winkelwiese, Studentendorf WHO, Südstadt, Universität, Waldhäuser Ost, Wanne, Weststadt, Zentrum, Bebenhausen, Bühl, Derendingen, Hagelloch, Hirschau, Kilchberg, Lustnau, Pfrondorf, Unterjesingen, Weilheim.

Simpla completare a unui formular de rezervare online va transforma in partenerii de calatorie ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen: va uram drum bun!