Din capitala Moldovei ajungeti direct in capitala landului Baden-Wurttemberg, aflata in sudul Germaniei, Stuttgart- recunoscut drept al saselea oras ca dimensiuni al tarii, o metropola culturala inedita, instituita ca finalitate a unui itinerariu de traditie realizat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin oferta Stuttgart -Iasi-transport cu autocarul.

Calatoriti prin prisma companiei noastre catre o citadela germana cu o dinamica turistica efervescenta, motto-ul national- „Stuttgart ofera mai mult”- fiind confirmat prin manifestarea puterii creative germane in plan cultural, spiritual ori antreprenorial, orasul purtand si maxima „Standort-Zukunft”- „locul unde afacerile intalnesc viitorul”. Prosperitatea devine astfel cuvantul cheie al  programului de transport Stuttgart -Iasi cu autocarul.

Supranumit Schwabenmetropole, asadar metropola swabilor, orasul este pozitionat in centrul regiunii Swabia, fiind pronuntat, in dialectul local, drept Schturget sau Schtuagerd. Astfel, oferta de curse autocar Stuttgart –Iasi constituie formula unei deplasari care propune nenumarate oportunitati de mobilitate turistica si teritoriala, Stuttgart aflandu-se la o ora distanta de Padurea Neagra, in apropiere de riviera Neckarului.

Mostenirea culturala a Stuttgart-ului este valorificata intr-un itinerariu cultural care debuteaza cu achizitionarea unor bilete de autocar Stuttgart –Iasi si se finalizeaza cu vizitarea unui arsenal de obiective turistice in randul carora se inscriu, pe rand, Teatrul de Stat, Galeria de Stat, Opera Stuttgart, Castelul Rosenstein, realizat in stil clasic, Mausoleul Wurttemberg,ridicat in memoria Catherinei Pavlovna de Rusia si a regelui William I al Wurttemberg-ului, Complexul Green U, care incepe de la castelul vechi Schlossgarten, si continua cu o serie de gradini si parcuri europene unicate in Europa, inspirate din stilurile chineze, japoneze, engleze si italienesti.

Aplicand pentru procesul de rezervare bilet pe ruta Stuttgart –Iasi vizitand portalul online al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, dobanditi posibilitatea de a intreprinde un voiaj european la costuri accesibile, incluse in oferte personalizate, destinatia asteptandu-va cu trei dintre cele mai importante simboluri culturale spre contemplare: Castelul Solitude, construit intre 1700 si 1800 in stil baroc si rococo, Palatul Ludwisburg, realizat in secolul XVIII si inzestrat cu o ampla gradina baroca, ori Castelul Hohenheim.

Atuurile programelor de transport dezvoltate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL debuteaza prin precizie, siguranta, eleganta, operativitate si confort generat de un parc auto modern aflat sub indrumarea unei atente echipe de experti care transforma prioritatile dumneavoastra in principalele coordonate ale activitatii lor profesionale, un privilegiu aparte fiind constituit de generarea ofertelor last-minute Stuttgart –Iasi, care va permit sa calatoriti sub presiunea timpului, indiferent de momentul ales, in aceleasi conditii favorabile, doar completand un formular de rezervare online.

 Prin economie de timp si de mobilitate, rezervati oportunitatea de a fi partenerii Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, avand parte de o calatorie de elita, catre o destinatie metropolitana, la preturi „confortabile”. Va multumim pentru optiunea realizata, dorindu-va drum bun catre Stuttgart!