Calatoriti alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin oferta Speyer -Iasi-transport cu autocarul catre un burg german situat in regiunea Rhineland-Palatinate, bucurandu-va de un itinerariu romano-german de traditie, executat in conditii de profesionalism, siguranta si precizie in mobilitatea rutiera internationala.

Destinatia sejurului dumneavoastra, situata in apropierea Rhinului, se afla la 25 de kilometri in sudul oraselor Ludwigshafen si Mannheim. Fondat de romani, este unul dintre cele mai vechi burguri germane, pe care oferta de transport Speyer -Iasi cu autocarul va invita sa il contemplati, luand la cunostinta de radacinile romane ale citadelei care mostenind influentele teutonilor, purta ca prima denumire titulatura de Noviomagus- Civitas Nemetum.

 Caracterul inovativ al unor curse autocar Speyer –Iasi consta in redarea particularitatilor destinatiei: o citadela spirituala, remarcata drept o configuratie monahala traditionala, Speyer este situat de-a lungul Rhinului in zona dintre Basel si Mainz, fluidizand traficul european din cele mai vechi timpuri. Proximitatea sa in apropierea Neckarului, la 20 de kilometri, avand acces la Padura Palatina si Muntii Junsrucj, prin comunicarea geografica si rutiera cu Kaiserslauern si Gaul fac ca orasul sa constituie una dintre cele mai importante tinte turistice ale zonei.

Devenind, in 1816, capitala Palatinate-ului, burgul gazduieste catedrala Speter recunoscuta ca o abatie formidabila ca dimensiuni, incorporand peste 30 de canoane si ordine religioase. Trepat, orasul intra sub egida administrativa a regatului de Bavaria dupa Congresul de la Viena, drept compensatie pentru cedarea Salzburgului Austriei. Astfel, bilete de autocar Speyer –Iasi implica posibilitatea de a calatori intr-un oras reformat si liberal, presa avand o mobilitate politica extraordinara si o transparenta inedita inca de la incepturile epocii moderne.

Aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Speyer –Iasi pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, intr-un domeniu virtual dinamic si simplu de accesat, achizitionati un loc in randul curselor romano-germane descoperind, la destinatie, orasul de bastina al artistului Anselm Feuerbach, al artistului Hans Purrmann si al poetului Martin Greif.

Oferta last-minute Speyer –Iasi vine in intampinarea voiajelor realizate sub presiunea timpului, turistii aplicand pentru acestea in interes de serviciu, antreprenorial, sau motivati de ratiuni strict personale. De profesionalismul, siguranta, confortul si eleganta itinerariilor marca Mayer va puteti bucura completand un  formular de rezervare online pe site, unde veti gasi expuse programul complet al curselor intreprinse, lista voiajelor europene constituite de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL precum si grila de discount-uri aferenta.

Pentru o calatorie europeana de traditie, contactati telefonic sau online Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL: transport Speyer  – Iasi cu Autocarul este optiunea ideala pentru un voiaj rapid si necostisitor, la indemana!