Pentru un sejur estival de traditie medievala, Firma SC Armin Mayer Reisen Srl va pune la dispozitie oferta aferenta transportului Sibiu-Offenburg cu Autocar.

Din arealul burghez autohton al Sibiului, fosta capitala europeana, pana in Offenburg, una dintre citadelele medievale ale Frantei, situata in inima  landului Baden-Württemberg, la circa 20 de km de Strasbourg, prin transportul autocar Sibiu-Offenburg, oferit de Armin Mayer Reisen, nu este decat un pas.

Oferta livrata prin curse autocar Sibiu – Offenburg sfideaza istoria, atat prin oferta de preturi cat si prin itinerariul stabilit, ducandu-va inapoi, in negura anilor 1184, atunci cand Offenburg incoltea la mici distante fata de  Ortenberg,  Hohberg, Schutterwald ori Willstätt. Transportul intre cele doua areale turistice este realizat la un pret de autocar Sibiu – Offenburg (dus-intors) afisat pe site-ul companiei, parcurgand orasele de tranzit Augsburg, Budapesta, Munchen si Viena.

Transportul Sibiu-Offenbrg cu autocarul este inscris intr-un program estival de itinerarii romano-german, in cadrul caruia biletul de autocar Sibiu – Offenburg este achizitionat de catre grupurile de persoane printr oferte de pret personalizate in functie de numarul acestora.

Cursa de autocar Sibiu – Offenburg reprezinta destinatia-cheie catre Orasul Imperial Liber, asa cum este recunoscut Offenburg-ul in folclorul istoric, pana la momentul convertirii sale intr-unul din punctele de granita ale Ducatului Baden.  De la Palatul Regal la Manastire Capuchin, Offenburg reprezinta optiunea ideala pentru traversarea unei citadele bavarice gazda a numeroase puncte turistice, transportul Sibiu – Offenburg cu autocarul constituind calea cea mai simpla si confortabila pentru planuirea unui astfel de sejur.

 

Pentru a merge catre radacinile scriitorului Kurt Baschwitz sau catre istoria familiei Burda, traseul prevazut prin biletul de autocar Sibiu – Offenburg, respectiv costurile totale estimate prin pret de autocar Sibiu – Offenburg permit o vacanta in care pamantul bavarez sta la picioarele dumneavoastra.

 

Firma SC Armin Mayer Reisen Srl va garanteaza confortul si siguranta voiajului prin parcul personal de autocare moderne clasificate la standarde internationale cursele autocar Sibiu – Offenburg  inscriindu-se in oferta unui program amplu, care efectueaza transporturi externe de persoane din orice oras al tarii catre punctele turistice contractate prin oferta mentionata. Beneficierea de reducerile pretului de autocar  Sibiu – Offenburg este conditionata de efectuarea unei rezervari prealabile. Dincolo de acestea, Armin Mayer Reisen va face un cadou de vacanta, biletul de autocar Sibiu – Offenburg fiind achizitionat in regimul reducerilor de pret pentru grupuri de persoane, elevi, studenti si pensionari.

Rezervarile online pentru transportul de persoane Sibiu – Offenburg cu Autocar se poate face direct pe site-ul companiei.