O oferta de mobilitate turistica internationala intreprinzatoare, simpla si accesibila este configurata de Schwäbisch Gmünd -Targu Frumos-transport cu autocarul, ruta gestionata in conditii exclusive de confort, siguranta si eleganta rutiera conferita de un parc auto modern de catre Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Aflat in landul Baden-Wurttemberg, orasul ales ca destinatie de vacanta, tinta a oricarui transport Schwäbisch Gmünd -Targu Frumos cu autocarul, este al doilea oras ca dimensiune din Ostalbkreis si din estul Wurttemberg, dupa Aalan.

Pozitionarea stategica de-a lungul raului Rems la o distanta de cca 50 de kilometri in estul Stuttgart-ului va confera o panorama superba dar si posibilitatea de a va extinde calatoria in regiunile metropolitane germane sau in nordul Muntilor Jura Swabiei, aflati in apropiere, prin curse autocar Schwäbisch Gmünd –Targu Frumos.

blog-statii-transport-germania-2

Din secolul XVII, orasul cunoaste o ampla dezvoltare industriala si economica, aici avand loc cele mai mari si importante exploatari de material rar si pretios: aur, respectiv argint. Procesele de tehnologizare supravegheate de institutul de prelucrare si de tehnologizare Forschungsinstitut für Edelmetalle und Metallchemie inspira majoritatea calatoriilor antreprenoriale intreprinse de cei care detin bilete de autocar Schwäbisch Gmünd -Targu Frumos.

La destinatie, obiective precum Castelul Etzel, consemnat in atestarile istorice inca de pe vremea lui Carol cel Mare, ori galeriile de arta care expun operele lui Ratgeb si Holzhauer deschid lista itinerariilor turistice si culturale pe care le puteti consuma in voie prin simpla intreprindere a procesului de rezervare bilet pe ruta Schwäbisch Gmünd -Targu Frumos, posibil pe site-ul oficial al companiei noastre.

Tot in cadrul portalului virtual regasiti expuse programele last-minute Schwäbisch Gmünd -Targu Frumos, in  baza carora calatoriti sub presiunea timpului la costuri optime si intr-un ambient profesionist, pentru a beneficia de acest pachet de calatorie sau de oricare altul fiind necesara completarea unui formular de rezervare online.

Pentru calatorii de succes, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va sta la dispozitie!