Calatoriti la standarde europene, in depline conditii de confort, siguranta si precizie in mobilitatea rutiera, alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin programul Schwäbisch Gmünd -Iasi-transport cu autocarul: noua destinatie de vacanta inclusa de firma noastra in cadrul unui protocol de voiaj este o citadela germana din estul landului Baden-Wurttemberg.

Prin transport Schwäbisch Gmünd -Iasi cu autocarul ajungeti in al doilea oras ca dimensiune din complexul Ostalbkreis si din toata regiunea de est a Wurttemberg-ului, dupa Aalan. Ajungeti in Schwäbisch Gmünd, oras situat de-a lungul rivierei Rems, la 50 de kilometri in estul Stuttgart-ului, capitala landului Baden-Wurttemberg, citadela oferindu-va posibilitati de calatorie inedite prin regiunile invecinate. Panorama geografica este una de exceptie, orasul aflandu-se in nordul Muntilor Jura Swabiei.

Majoritatea persoanelor care aplica pentru programul de curse autocar Schwäbisch Gmünd –Iasi o fac din ratiuni economice si industriale: inca din secolul XVII, orasul se dezvolta prin exploatarea resurselor de aur si de argint, gazduind in prezent cele mai mari bijuterii germane.

Din secolul XIX, aici incepe sa se dezvolte si productia de portelan, in vreme ce secolul XX avea sa aduca o evolutie in domeniul cercetarii industriale, prin infiintarea institutului de prelucrare si tehnologizare a metalelor preioase Forschungsinstitut für Edelmetalle und Metallchemie.

Achizitionati bilete de autocar Schwäbisch Gmünd –Iasi la costuri optime, direct de pe site-ul oficial al companiei noastre, unul dintre obiectivele turistice semnificative fiind castelul Etzel, mentionat in documentele de pe vremea lui Carol cel Mare ca fiind construit sub influente romane.

Prin procesul de rezervare bilet pe ruta Schwäbisch Gmünd –Iasi ajugeti intr-o destinatie aparte a Germaniei, orasul fiind locul de bastina al pictorilor Hans Ratgeb, Hans Baldung, Emil Holzhauer. Astfel, peripluul estetic poate fi continuat prin vizitarea galeriilor de arta in domeniu.

Programul last-minute Schwäbisch Gmünd –Iasi puteti ajunge la destinatie calatorind constransi de timp, spontaneitatea optiunilor dumneavoastra fiind sustinuta de ofertele ample realizate de o echipa de profesionisti, care controleaza atent un parc auto modern, garantandu-va precizie rutiera, mobilitate, confort si eleganta la costuri optime.

Portalul nostru virtual va sta la dispozitie pentru completarea unui formular de rezervare online: calatoriti simplu si eficient, la standarde europene! Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL este partenerul dumneavoastra de voiaj in oferta transport Schwäbisch Gmünd  – Iasi cu Autocarul.