Descoperiti programul international romano-german Schwabach-Iasi-transport cu autocarul,propus de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in conditii de confort, eleganta si precizie in mobilitatea rutiera, achizitionand la costuri optime un program de itinerarii ofertant.

Destinatia de vacanta inaugurata de pachetul de calatorie transport Schwabach -Iasi cu autocarul reprezinta un oras german situat in apropierea Nuremberg-ului, aflat in centrul regiunii Franconia din nordul Bavariei. Ca district autonom, citadela germana ramane reputata pentru exploatarea de aur si de metale pretioase a tinutului sau, dar si pentru festivalul anual dedicat aurului, care a inaugurat o reala traditie incepand cu 2004.

Aplicand pentru curse autocar Schwabach –Iasi, turistii ajung astfel in locul de nastere a nenumarate personalitati culturale dintre care amintim compozitorul Adolf Von Henselt, botanistul Johann Gottfried Zinn, biologistul Ralf Baumeister.

Orasul isi pastreaza particularitatile chiar prin sugestia onomastica: numele sau deriva din arhaicul franconian Suapaha, care inseamna Schwaben-Bach, adica stramtoarea Swabiei. Cumparand bilete de autocar Schwabach –Iasi prin simpla accesare a portalului nostru online, achizitionati un loc in randul curselor romano-germane intreprinse, citadela germana fiind mentionata inca din anii 750-500 I. Hr, insa istoria sa urbana incepand in 1346, cand a fost pusa prima piatra de temelie a orasului, devenit municipalitate autonoma in 1371. Fosta parte a Prusiei, orasul se dezvolta in perioada  moderna, gazduind in 1797 prezenta inedita a scriitorului Goethe.

Puteti opera o rezervare bilet pe ruta Schwabach –Iasi online, direct pe site-ul companiei noastre, accesand un portal dinamic unde veti regasi nu doar programul rutelor intreprinse dar si totalitatea curselor europene marca Mayer, alaturi de protocolul de discount ori costurile aferente.

Desi compania noastra asigura preturi personalizate tuturor clientilor, in functie de tipul parteneriatului incheiat, reducerile de pret sunt garantate studentilor, elevilor, copiilor, pensionarilor si grupurilor organizate.

In 1980 citadela germana primeste premiul Uniunii Europene pentru patromoniul cultural de care dispune, in 2004 implinind aniversarea a 500 de ani de la dezvoltarea industriei aurifere. In interese business sau culturale, calatoriti la destinatie, sub presiunea timpului, prin programul last-minute Schwabach –Iasi, pe care il puteti achizitiona, la preturi ofertante, prin completarea unui formular de rezervare online, doar accesand portalul nostru, economisind timp si mobilitate.

Va multumim pentru optiunea facuta, oferindu-va un transport Schwabach- Iasi cu Autocarul la cheie, in conditii dinamice, remarcate prin eleganta, spirit boem, rigurozitate germana!