Pentru un itinerariu romano-german simplu si ofertant, accesibil in orice moment al deliberarii optiunii dumneavoastra turistice, Compania SC. Armin  Mayer Reisen SRL va propune programul Rottweil -Targu Frumos-transport cu autocarul.

Calatoria dumneavoastra romano-germana, dedicata deopotriva noilor parteneri dar si clientilor fideli, debuteaza prin transport Rottweil -Targu Frumos cu autocarul in conditii exclusive, finalitatea voiajului fiind revendicata de o citadela germana situata in proximitatea Padurii Negre si a Alpilor Swabiei, la mijlocul distantei dintre cele doua.

Ajungei, in consecinta, pana in landul Baden-Wurttemberg, intr-o citadela care constituie obiectul unor  curse autocar Rottweil –Targu Frumos: parte a fostului Imperiu German Liber, orasul isi scrie istoria pentru ma bine de jumatate de secol drept un reputat centru medieval care gazduieste cele mai mari festivaluri culturale si teatrale, ceea ce il desemneaza in constiinta publicului drept o capitala intelectuala.

Achizitionand la preturi accesibile bilete de autocar Rottweil -Targu Frumos, aveti ocazia de a recunoaste indeaproape influentele latine asupra orasului, care pana in 1270 inspira bastioanele in stil tarziu romanesc si gotic.

In lista obiectivelor turistice recunoasteti, odata ajunsi in Rottweil, Kapellenkirche, o biserica de natura gotica inzestrata cu un turn constituit din trei portaluri generate de statuete, Lorenzkapelle, sau Biserica Sf. Lorez, construita in stil gotic, adunand intre secolele XIV-XV peste 200 de lucrari ale maestrilor Swabi, Muzeul urban, incluzand mozaicuri romane reprezentand legendele lui Orpheu, Turnul orasului, realizat in stil gotic tarziu, ori biserica romanesca Sf. Pelagius, ale caror subsoluri adapostesc ruinele unor bai romane in stil autentic. Pentru a va bucura de tot acest peripluu cultural, operati in limitele portalului virtual al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL o rezervare bilet pe ruta Rottweil -Targu Frumos.

In conditii grafice dinamice si simplu de accesat, site-ul nostru va sta la dispozitie si pentru achizitionarea programului last-minute Rottweil -Targu Frumos, in masura in care sunteti nevoiti sa calatoriti sub presiunea timpului, prin simpla completare a unui formular de rezervare online.

Va multumim pentru optiunile dumneavoastra turistice, urandu-va drum bun catre Germania!