Un nou itinerariu romano-german va este pus la dispozitie de catre compania SC Armin Mayer Reisen SRL prin intermediul ofertei de transport Rottweil-Suceava cu autocarul. De aceasta data va propunem cel mai vechi oras gazduit de regiunea Baden-Württemberg ce se afla situat la aproximativ 90 de km sud de Stuttgart.

Rottweil-Suceava – transport cu autocarul va aduce mai aproape de un important centru regional, cu o istorie datand inca de pe vremea Imperiului Roman. Numele latin al burgului german fondat in 73 i.Hr. sub imparatul Vespasian era „Arae Flaviae”, insemnand „Altarele Flavilor” ceea ce facea trimitere la scopul detinut de localitatea respectiva. Pentru iubitorii de istorie, orasul ascunde nenumarate povesti ce vor face din sejurul initiat pe meleagurile sale o adevarata fila de jurnal.

Bilete de autocar Rottweil-Suceava pot fi achizitionate cu usurinta, accesand pagina noastra oficiala de internet si completand un simplu formular de rezervare online conceput ca dumneavoastra sa puteti intra, in cel mai scurt timp, in posesia biletelor dorite. Prin completarea campurilor din cadrul formularului, procesul de rezervare al unui bilet este scurtat considerabil si in numai cateva minute veti fi pregatiti sa porniti in calatoria mult asteptata.

O rezervare bilet pe ruta Rottweil-Suceava a fost gandita de catre echipa noastra ca venind in sprijinul partenerilor nostri de drum, fie ca pornesc la drum manati de interesul de serviciu sau de dorinta de a se relaxa, individual sau ca facand parte dintr-un grup organizat. Cuantumurile diferentiate de pret in functie de particularitatile calatoriei initiate sunt astfel oportunitatea ideala pentru cei care isi doresc sa vada landurile germane.

Rottweil aduce vizitatorilor sai o arhitectura boema, centrul sau medieval fiind foarte bine conservat, iar obiectivele turistice de toate tipurile, de la cultural la istorice sau spirituale fac din burgul german unul din locurile demne de vizitat. Ruinele castelului medieval Bernburg, Schwarze Tor sau principala Biserica Catolica Münster Heilig Kreuz sunt doar cateva dintre punctele cheie ale orasului.

Acum prin intermediul rezervarilor last-minute Rottweil-Suceava puteti beneficia de oferta noastra de transport chiar si atunci cand nu aveti timp sa planificati din vreme calatoria dumneavoastra. Asadar, indiferent de motivarea deplasarii, fie ea business sau personala, puteti avea acces la o calatorie in conditii de elita.

Pe langa sistemul de cuantificare diferentiata a preturilor biletelor de autocatar, un alt atuu important pe care compania noastra il atribuie portofoliului sau de prezentare este parcul auto modern de care dispune si prin intermediul caruia isi asigura clientii de un transport in conditii de profesionalism si siguranta, dar si confort si eficienta rutiera, protocolul de calatorie respectand rigorile standardelor internationale de top!

Porniti la drum catre Rottweil? Dati-ne voie sa va insotim pana la destinatie, pentru a creiona povestea unui sejur fascinant prin oferta de transport Rottweil-Suceava cu autocarul!