Compania SC. Armin Mayer Reisen va propune in cadrul unui protocol international de transport de persoane oferta Rottweil -Iasi-transport cu autocarul, configurand un itinerariu romano-german de traditie, pe care il recomanda partenerilor fideli si clientilor noi in conditii de siguranta, precizie rutiera si eleganta ambientala.

Prin transport Rottweil -Iasi cu autocarul, calatoriti pana in apropiere de Padurea Neagra si Alpii Swabiei, la mijlocul distantei dintre cele doua obiective turistice reputate din arealul german aflandu-se Rottweil, situat in sud-vestul landului Baden-Wurttemberg.

Parte a fostului Imperiu German Liber, timp de 600 de ani, citadela germana s-a dezvoltat ca un centru medieval semnificativ pentru componenta estival-traditionala a regiunii: cele mai importante festivaluri au fost gazduite de Rottweil, dinamizand astfel viata socio-culturala a landului, mai cu seama in secolul XVI.

Aplicand pentru curse autocar Rottweil –Iasi, descoperiti incursiunile temporal-istorice ale spiritului latin in configuratia urbana a orasului, impregnate si in randul obiectivelor turistice dintre care amintim bastioanele clerice ale anilor 1270, realizate in stil arziu romanesc si gotic. Calatorind la destinatie prin bilete de autocar Rottweil –Iasi, puteti vizita Kapellenkirche, o biserica de natura gotica inzestrata cu un turn constituit din trei portaluri generate de statuete, Lorenzkapelle, sau Biserica Sf. Lorez, construita in stil gotic, adunand intre secolele XIV-XV peste 200 de lucrari ale maestrilor Swabi, Muzeul urban, incluzand mozaicuri romane reprezentand legendele lui Orpheu, Turnul orasului, realizat in stil gotic tarziu, ori biserica romanesca Sf. Pelagius, ale caror subsoluri adapostesc ruinele unor bai romane in stil autentic.

Realizand direct pe site-ul oficial al companiei o rezervare bilet pe ruta Rottweil –Iasi, la cuantumuri acceptabile, care dinamizeaza piata europeana de profil a transporturilor internationale de persoane prin oferte competitive, puteti calatori in conditii de siguranta, confort, rapiditate si eleganta pana in Germania, profitand totodata de discount-uri remarcabile.

Protocolul de calatorie include reduceri garantate aplicate elevilor, studentilor, copiilor si pensionarilor, dar si grupurilor organizate, partenerii nostri de voiaj fiind invitati sa completeze, pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, in conditii grafice remarcabile, un formular de rezervare online.

 Clientii care calatoresc sub presiunea timpului, pot aplica pentru programul de transport last-minute Rottweil –Iasi, bucurandu-se de toate privilegiile unui voiaj european la cheie, realizat in cele mai bune conditii care au constituit, de-a lungul timpului, traditia transporturilor romano-germane, semnate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Alaturi de noi, distantele mari sunt pasi siguri in succesul unei calatorii de elita! Va multumim pentru optiunea facuta, urandu-va drum bun catre Germania!