Pana in Bavaria germana, calatoriti la preturi accesibile si competitive pe piata internationala de profil a itinerariilor de calitate prin prisma Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRl care va ofera in cadrul unui program international de elita ruta Roth -Targu Frumos-transport cu autocarul.

La 25 de kilometri distanta de Nuremberg, orasul german se dezvaluie intr-o atmosfera istorica propice, in care s-au dezvoltat cele mai importante pozitii socio-politice ale urbei din medievalitatea tarzie pana in perioada moderna si postmoderna, marturie depunand nenumaratele muzee de istorie pe care le puteti frecventa accesand programul de transport Roth -Targu Frumos cu autocarul.

blog-statii-transport-germania-2

Acordand azil refugiatilor francezi, Roth este una dintre fortaretele cele mai dinamice ale medievalitati germane, care a creat jocuri de culise in plan european cu consecinte incredibile in orizontul practicilor socio-politice curente. Dincolo de acest fapt, faca optati pentru curse autocar Roth –Targu Frumos ajumgeti sa vizitati exponente turistice remarcabile ale culturii germane precum Scloss Ratibor, un castel simbol dedicat stilului renascentist. Posesorii unor bilete de autocar Roth -Targu Frumos il pot vizita bucurandu-se de aripa nordica a bastionului regal unde Prunksaal gazduieste o decoratie neo-baroca venetiana semnata de Ferdinand Wagner. Astfel, impatimitii de estetica aplicata descopera dincolo de valorile consacrate picturale si un consortiu arhitectural de elita.

Dinamic si interactiv, procesul de rezervare bilet pe ruta Roth -Targu Frumos este posibil prin simpla deschidere a site-ului oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, urmat de completarea unui formular de rezervare online.

Galeriile castelului Ratibor, alaturi de Biserica Protestanta in stil gotic plamadita intre 1511 si 1513 in stil baroc dezvolta o alura impresionanta arhitecturala si completeaza lista potentialelor obiective care se regasesc intr-un itinerariu turistic si cultural, pe care il puteti consuma chiar si sub presiunea timpului, prin programul last-minute Roth -Targu Frumos.

Pentru mobilitate internationala accesibila, caracterizata prin discount-uri generoase, confort, siguranta, eleganta conferita de un parc auto modern si oferte inovative, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL semneaza un parteneriat de lunga durata alaturi de dumneavoastra, sudand cultura itinerariilor romano-germane!