Calatoriti pana in Roth, oras situat in Bavaria germana, capitala a districtului omonim, prin oferta propusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, inaugurata in cadrul unui program international de transport de persoane prin Roth -Iasi-transport cu autocarul.

 Aplicand pentru transport Roth -Iasi cu autocarul, ajungeti intr-o citadela germana aflata la 25 de kilometri sud de Nuremberg, a carei istorie tumultoasa semneaza una dintre cele mai importante pozitii socio-politice in plan comunitar in timpul medieval. Atestarea istorica a regiunii recupereaza anul 1060, evolutia orasului ajungand, in medievalitatea tarzie, sa prezinte burgul in calitatea unui for de traditii poltice care acorda azil refugiatilor francezi din considerente religioase.

Programul complet al unor curse autocar Roth –Iasi este expus pe site-ul oficial al companiei in conditii virtuale simplu de accesat si de navigat, portalul nostru online invitandu-va, in urma consultarii ofertelor de care dispunem, intr-un itinerariu care se distinge prin oportunitatile cultural-turistice remarcabile. Schloss Ratibor, castelul-simbol al regiunii, deschide lista atractiilor destinate impatimitilor istoriei germane, achizitionarea unor bilete de autocar Roth –Iasi la cuantumuri optime oferindu-va prilejul de a vizita cladirile germane realizate in stil german renascentist, inaltate inca de pe vremea lui Louis XVI.De pilda, aripa nordica a castelului anterior amintit este numita Prunksaal, purtand o decoratie neo-baroca-venetiana, in vreme ce pictura semnata de reputatul Ferdinand Wagner deschide un itinerariu estetic admirabil.

O rezervare bilet pe ruta Roth –Iasi posibila prin operarea unui formular de rezervare online pe site-ul oficial al companiei noastre va garanteaza prilejul de a lua parte la viata culturala cotidiana a orasului, cel mai important muzeu al regiunii fiind conferit tot de galeriile castelului Ratibor, in anul 1942 Freifrau Minna von Stieber daruindu-l burgului Roth spre consultare publica. Alaturi de acest obiectiv, dimensiunea spirituala germana a destinatiei decopera Biserica Protestanta construita in stil gotic tarziu intre 1511 si 1513, cu un turn de natura romanesca si o absida ridicata in forma baroca.

Cursele intreprinse in regim last-minute Roth –Iasi contribuie la dezvoltarea orizonturilor de mobilitate internationala a clientilor nostri care sunt constransi sa calatoreasca sub presiunea timpului, protocolul nostru de voiaj oferind pentru transport Roth  – Iasi cu Autocarul discount garantat grupurilor organizate, copiilor, elevilor, studentilor si pensionarilor.

Pentru o calatorie europeana de traditie, la costuri accesibile, incluse in oferte personalizate, contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL: orice calatorie laolalta instituie un parteneriat de elita!