Pana in districtul Rosenheim din Bavaria Superioara, calatoriti alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL prin oferta Rosenheim -Iasi-transport cu autocarul, inaugurata in cadrul unui protocol european in care traditia voiajelor romano-germane adera la principii precum seriozitatea, consecventa, precizia, transparenta si loialitatea.

Prin transport Rosenheim -Iasi cu autocarul, clientii Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL se bucura de o calatorie accesibila si ofertanta prin prisma cuantumurilor propuse, pana in apropiere de Alpii Bavarezi, destinatia fiind situata in vestul confluentei raurilor Inn si Mangfall, sursa a unui pitoresc natural de bun augur pentru contemplarile turistilor care prefera aceasta regiune pentru promenadele in aer liber.

Al treilea oras ca dimensiuni din Bavaria Superioara isi deschide portile prin curse autocar Rosenheim –Iasi, fiind asezat la distanta de 52 de kilometri de Munich, spre nord-vest. Oportunitatile de calatorie deschise de proximitatile regionale ale orasului sunt stimulate de pozitionarea Rosenheim-ului la jonctiunea magistralelor de transport Munich-Rosenheim, Rosenheim-Salzburg, respectiv Munich-Innsburck.

Peisajul glacial, alpin, intretinut de Valea Inn si lacul Rosenheim descopera un ambient inspirational, orasul invecinandu-se unor comunitati cu alura metropolitana precum Kolbermoor, Raubling, Rohrdorf, Stephanskirchen, Schechen si Großkarolinenfeld.

Prin achizitionarea unor bilete de autocar Rosenheim –Iasi, calatoriti catre un oras castelan, palatul omonim citadelei fiind un adevarat simbol cultural, a carui emblema ramane trandafirul de Rosenheim. Lista obiectivelor turistice este amplificata de constructii precum piata Mittertor, cu alura de fortificatie medievala, construita intre secolele XIII- XV, gazduind un turn impresionant, care constituie cea mai veche piesa urbana a acestei zone bavareze; bulevardul Gillitzerblocks, cunoscut drept „mica zona pedestra”, sursa unor plimbari in aer liber contemplative, Muzeul Municipal; podul Inn; ori galeria de vernisaje si expozitii Art Mill.

O rezervare bilet pe ruta Rosenheim –Iasi operata pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL in conditii virtuale lesne de operat va aduce mai aproape de gazda muzeului Kepler, intr-un itinerariu romano-german de traditie.

Cei care calatoresc sub presiunea timpului o pot face independent de momentul ales prin programul last-minute Rosenheim –Iasi, gandit de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ca o strategie lucrativa de transport care vine in intampinarea voiajelor realizate cu profesionalism si experienta sub egida unor factori de concentrare si de presiune temporala ori economica. Aceasta optiune de transport, alaturi de alte pachete ofertante, pot fi achizitionate prin completarea unui formular de rezervare online, intr-un mediul dinamic virtual si simplu de accesat.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va propune un parteneriat autentic, in urma caruia clientii nostri primesc confort, siguranta, precizie in mobilitatea internationala, eleganta, conditii moderne de transport si serviciile de consultanta profesioniste ale unei echipe de experti care transforma exigentele dumneavoastra in prioritati ale activitatii lor. Va uram calatorie placuta!