Dezvoltand traditia transporturilor internationale de persoane prin calitatea unor voiaje romano-germane remarcate prin experienta unei echipe de profesionisti care adera la strategia unor programe axate pe competivitate, eleganta, confort, precizie rutiera si modernism, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL dezvolta protocolul de oferte prin lansarea pachetului Rheinstetten -Iasi-transport cu autocarul.

Dedicat calatoriilor catre Germania, transport Rheinstetten -Iasi cu autocarul conduce turistii catre districtul Karlsruhe din landul Baden-Wurttemberg, noua destinatie propusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL aflandu-se la cca 7 kilometri sud-vest de regiunea omonima, Karlsruhe.

Pornind cu regularitate si consecventa pe un traseu prestabilit, adaptat exigentelor si prioritatilor clientilor nostri, curse autocar Rheinstetten –Iasi va ofera oportunitati de calatorie exclusive, burgul german situandu-se in valea superioara a Rhinului. In aceasta maniera, va bucurati de un sejur autentic, proximitatile girand un parcurs panoramic de exceptie, Padurea Neagra fiind la zece kilometri distanta, spre regiunea estica, de Rheinstetten.

La preturi accesibile, incluse in pachete personalizate, in functie de nevoile individuale ale partenerilor si clientilor companiei, bilete de autocar Rheinstetten –Iasi pot fi cumparate direct de pe site-ul oficial, regimul de discount fiind garantat aplicat grupurilor organizate, elevilor, studentilor, copiilor si pensionarilor.

Destinatia in vederea careia aplicati pentru o rezervare bilet pe ruta Rheinstetten –Iasi este divizata in trei districte urbane: Forchheim, Morsch si Neuburgweier, acesta din urma dominand  regiunea vestica, orasul invecinandu-se la sud cu Durmersheim.

Programul last-minute Rheinstetten –Iasi dinamizeaza pachetul de transport sugerat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, oferind calatorii de elita, la cheie, sub presiunea timpului, spontaneitatea alegerilor dumneavoastra constituind o provocare profesionala pentru colectivul nostru. Pentru a opta pentru oricare dintre rutele marca Mayer, va invitam sa completati pe site-ul companiei un formular de rezervare online.

Traditie, perseverenta, confort, eleganta si disponibilitate: sunt coordonatele activitatii Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, oferind clientilor nu doar programe personalizate dar si itinerarii care genereaza competivitate in cultura transporturilor internationale de persoane prin atuurile oferite. Va multumim pentru parteneriatul incheiat cu firma noastra: va uram drum bun catre Germania!