O destinatie de vacanta autentica, ofertanta prin prisma posibilitatilor turistice pe care le valorifica dar si din pricina costurilor pe care le atribuie oricarui voiaj romano-german intreprins prin Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL constituite finalitatea programului Regensburg -Targu Frumos-transport cu autocarul, realizat in conditii de profesionalism, confort si siguranta.

Orasul german, situat in Bavaria, intr-o zona de un pitoresc natural inedit, sudat de confluenta Dunarii si a Regen-ului, este asezata in apropiere de Padurea Bavariei, valorificand cu succes toate avantajele turistice pe care le implica un  transport Regensburg -Targu Frumos cu autocarul.

Centru medieval urban important, gazduind UNESCO World Heritage Site, orasul aflat in zona administrativa Palatinate constituie tinta unor curse autocar Regensburg –Targu Frumos intreprinse cu regularitate si consecventa, orasul dezvaluindu-va un capital arhitectural si istoric amplu, lista obiectivelor semnificative incepand cu Domul, catedrala gotica reputata. Inceputa in 1275 si terminata in secolul XVII, catedrala expune operele lui Peter Vischer, deschizand catre Dunare, ceea ce permite mixtura capitalului spiritual si turistic, spre delectarea posesorilor unor bilete de autocar Regensburg -Targu Frumos.

De la Biserica Sf. James, in stil romanesc, la biserica Sf. Ulrich, specifica ritualurilor de dioceza si artelor sacre medievale, turismul spiritual capata o formula bogata, operarea procesului de rezervare bilet pe ruta Regensburg -Targu Frumos propunand, in principal, concretizarea acestei dimensiuni. Mai mult decat atat, Castelul Clanelor Thurn si Taxis ori Universitatea din Regensburg unde a predat Papa Benedict al XVI incheie lista celor mai importante repere culturale, citadela recuperand urmatoarele proximitati geografice pentru continuarea itinerariului dumneavoastra: la nord si la nord-est Padurea Bavareza, la est si sud-est Dunarea, in sud dealurile alpine iar in vest Frankische Jura.

Programul last-minute Regensburg -Targu Frumos va sta la dispozitie indiferent de momentul ales pentru a va rezerva oportunitatea de a calatori sub presiunea timpului in note de profesionalism si de siguranta.

Integral completat, un formular de rezervare online va proclama in calitatea de parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL: eficienta, confort si eleganta, in doar cativa pasi!