Situat in estul Bavariei, orasul Regensburg este urmatoarea destinatie pe care compania SC Armin Mayer Reisen SRL v-o propune prin intermediul ofertei de transport Regensburg-Suceava cu autocarul.

Avand aproximativ 138.296 de locuitori (decembrie 2012), Regensburg-Suceava – transport cu autocarul va poarta catre capitala districtului Palatinatul Superior, ce din anul 2006 face parte din patrimoniul UNESCO. Fiind unul dintre cele mai vechi orase ale Germaniei, iubitorii de istorie vor regasi intre granitele burgului povesti fascinante care sa confere sejurului lor arome boeme si un iz de mister.

Printr-o rezervare bilet pe ruta Regensburg-Suceava, compania SC Armin Mayer Reisen SRL pune la dispozitia partenerilor sai de drum parcul auto modern de care dispune, precum si a echipa de profesionisti ce este mereu capabila sa ofere clientilor nostri un transport in conditii de siguranta si confort, fundamentate printr-un protocol de calatorie ce respecta rigorile standardelor internationale de top!

poza-blog-statii-transport-germania-2

Achizitionarea unor bilete de autocar Regensburg-Suceava este acum accesibila prin intermediul site-ului oficial al companiei SC Armin Mayer Reisen SRL, iar completarea paginii formular de rezervare online face posibil intregul proces intr-o maniera simpla, interactiva si rapida.

Indiferent de particularitatile voiajului dumneavoastra, fie ca va deplasati in interes de serviciu sau din motive personale, individual sau ca facand parte dintr-un grup organizat de persoane, sistemul de cuantificare diferentiata a preturilor unui bilet dezvaluie un raport calitate- costuri echitabil ce are in vedere in special interesele partenerilor nostri de drum.

Muzeele pe diferite domenii isi invita turistii sa paseasca intr-o lume ce se lasa a fi descoperita prin intermediul exponatelor: istoria, stiintele sau artele fiind cele trei puncte centrale, in timp ce teatrul din cadrul Palatului Bismarck, Teatrul Velodrom sau cel din Goliathhous sunt doar cateva dintre locurile in care pasionatii de arta pot veni in contact cu nuantele germane.

Nici pe cei care nu au avut timp suficient pentru o planificare in detaliu nu i-am uitat! Compania SC Armin Mayer Reisen SRL a gasit solutia ideala pentru problema deplasarilor efectuate in regim de urgenta, fie ele din motive personale sau de tip business, si anume rezervarile last-minute Regensburg-Suceava. Cu o simpla completare a formularului regasit pe site-ul companiei noastre veti fi purtati in mijlocul unui burg german de o frumusete pitoreasca desavarsita!

Regensburg este destinatia spre care va indreptati? Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va ureaza o calatorie placuta si va multumeste pentru increderea acordata!