Aflat in Bavaria, la confluenta Dunarii si a Regen-ului, Regensburg constituie noua destinatie de vacanta inclusa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in protocolul international de voiaje romano-germane, stimulat acum, in mod competitiv si ofertant, prin programul Regensburg -Iasi-transport cu autocarul.

 Citadela germana este pozitionata in apropiere de Padurea Vacariei, fiind captala regiunii administrative Palatinate si gazda celui mai important centru medieval urban al zonei, UNESCO World Heritage Site. Calatorind la destinatie prin transport Regensburg -Iasi cu autocarul, descoperiti o serie de obiective turistice germane care reitereaza, intr-o formula arhitecturala si istorica autentica, cele mai importante particularitati autohtone notabile in dimensiune spirituala si culturala, incepand cu Domul, catedrala specifica stilului gotic nemtesc si model al unor constructii similare bavareze. Fondata in 1275 si terminata in 1634, catedrala gazduieste operele lui Peter Vischer, deschizand spre podul de piatra, o constructie medievala, peste Dunare, care a scris istoria celei de-a doua si a treia cruciade.

Recurgeti la curse autocar Regensburg –Iasi pentru a vizita Biserica Sf. James, o basilica romanesca din secolul XII, al carei nume deriva din patronajul spiritual al unei abatii benedictine irlandeze; biserica Sf. Ulrich, specifica tranzitiilor cultural-arhitecturale ale secolului al XIII, gazduind un muzeu al diocezelor si al artelor sacre; Turnul Goldener, gradina botanica a Universitatii din Regensburg ori Castelul clanelor Thurn si Taxis, castigat din ruinele manastirii Sf. Emmermam.

Cumparand la preturi ofertante bilete de autocar Regensburg –Iasi, puteti calatori in proximitatile geografice ale destinatiei: descoperiti la nord si la nord-est Padurea Bavareza, la est si sud-est Dunarea, in sud dealurile alpine iar in vest Frankische Jura.

Operand o rezervare bilet pe ruta Regensburg –Iasi intr-un mediu virtual dinamic si simplu de accesat, in care veti gasi expuse toate ofertele companiei, alaturi de costurile aferente, preturile personalizate, grila de programe si discounturi, veti ajunge sa vizitati citadela care a gazduit una dintre cele mai importante figuri clerice moderne in plan academic, Papa Benedict al XVI fiind dascal al Universitatii din Regensburg.

Calatoriile efectuate prin factori de timp constrangatori sunt sustinute prin programul last-minute Regensburg –Iasi, in vreme ce toate oportunitatile de calatorie furnizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL pot fi achizitionate prin completarea unui formular de rezervare online, accesand pagina oficiala a firmei, unde veti primi si consultanta de voiaj gratuita printr-un protocol virtual interactiv.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va multumeste pentru alegerea facuta, oferindu-va transport Regensburg  – Iasi cu Autocarul in conditii de confort, eficienta rutiera, precizie in mobilitatea internationala si eleganta unui parcurs romano-german realizat de un parc auto modern condus de o echipa de profesionisti. Drum bun catre Germania!