Situat in estul Bavariei, orasul Regensburg este urmatoarea destinatie pe care compania SC Armin Mayer Reisen SRL v-o propune prin intermediul ofertei de transport Regensburg-Botosani cu autocarul.

 

Avand aproximativ 138.296 de locuitori (decembrie 2012), Regensburg-Botosani – transport cu autocarul va poarta catre capitala districtului Palatinatul Superior, ce din anul 2006 face parte din patrimoniul UNESCO. Fiind unul dintre cele mai vechi orase ale Germaniei, iubitorii de istorie vor regasi intre granitele burgului povesti fascinante care sa confere sejurului lor arome boeme si un iz de mister.

Intre un mozaic religios si o istorie fascinanta, frumusetea peisajelor isi atrage si ea pasionatii plimbarilor in natura. O rezervare bilet pe ruta Regensburg-Botosani este oportunitatea ideala pentru a descoperi unicitatea unui burg german aparte, in care se armonizeaza trei elemente esentiale: natura, istoria si arta. Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va pune la dispozitie un parc auto modern, la care se alatureaza o echipa profesionista si cuantumuri diferentiate de pret in functie de particularitatie dumneavoastra, totul garantandu-va un transport in conditii de siguranta, confort si eficienta rutiera statuate in baza unui protocol de calatorie ce respecta rigorile unor standarde internationale de top!

 

Achizitionarea unor bilete de autocar Regensburg-Botosani este acum posibila prin intermediul accesarii site-ului oficial al companiei noastre, iar interfata simpla de care dispune acesta va face procesul si mai rapid. Completand pagina formular de rezervare online veti fi adusi mai aproape de destinatia dorita! Numeroasele obiective turistice pe care burgul german le ascunde intre granitele sale vor contura sejurul dumneavoatra drept fascinant. Teatrul din cadrul Palatului Bismarck, Teatrul Velodrom sau cel din Goliathhous sunt doar cateva dintre locurile in care pasionatii de arta pot veni in contact cu nuantele germane. Muzeele pe diferite domenii isi invita turistii sa paseasca intr-o lume ce se lasa a fi descoperita prin intermediul exponatelor: istoria, stiintele sau artele fiind cele trei puncte centrale.

 

Pentru ca ne dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra indiferent ca va doriti un sejur de relaxare sau ca va deplasati in interes de serviciu, individual sau in cadrul unui grup organizat, compania SC Armin Mayer Reisen, va propune solutia ideala pentru calatoriile efectuate in regim de urgenta: rezervarile last-minute Regensburg-Botosani.

 

Daca alegerea dumneavoastra este oferta Regensburg-Botosani – transport cu autocarul, compania SC Armin Mayer Reisen SRL va multumeste pentru increderea acordata si va garanteaza un sejur de elita in conditii de confort, siguranta si profesionalism!