Situat in regiunea Swabiei Superioare, in sudul Germaniei, recunoscut drept capitala a districtului omonim, Ravensburg se inscrie in lista de destinatii cheie a protocolului international de voiaje romano-germane, prin oferta Ravensburg -Iasi-transport cu autocarul, sugerata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Prin transport Ravensburg -Iasi cu autocarul, calatoriti in conditii optime, de siguranta si confort, catre o destinatie cu un trecut istoric imperial, prima datare in calitate de citadela europeana fiind consemnata in 1088, cand Ravensburg consemneaza o dezvoltare culminanta prin strategia economica asumata in termenii celui mai important punct comercial european al vremii: Große Ravensburger Handelsgesellschaft.

Calatorind prin prisma unor curse autocar Ravensburg –Iasi, descoperiti, treptat, in cadrul itinerariului initiat, atmosfera istorica autentica pe care fostul burg german o conserva cu loialitate: cele trei porti ale orasului si zece turnuri de fortificatii medievale inca inconjoara granitele orasului care ramane recunoscut, prin constiinta sa urbana, pentru gazduirea celui mai popular festival realizat la jumatatea anului, Rutenfest.

Cumparand la preturi ofertante bilete de autocar Ravensburg –Iasi direct de pe site-ul oficial al companiei, in conditii grafice care va configureaza un ambient virtual simplu de accesat si de navigat, va multiplicati oportunitatile de consum ale unor voiaje romano-germane de elita, intreprinzatoare si ofertante, cele mai importante puncte turistice aflate in proximitatea imediata fiind Munich, Stuttgart si Zurich, situat la cca doua ore distanta de mers cu masina, in vreme ce Ulm, Konstanz si Bregenz se afla la numai o ora departare.

Aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Ravensburg –Iasi, pe site-ul oficial al companiei, unde puteti consulta protocolul de calatorie, programele rutelor romano-germane dar si gama de discount-uri oferita, garantata de altfel grupurilor organizate, studentilor, elevilor, pensionarilor si copiilor, puteti achizitiona un loc in cadrul curselor noastre, destinatia fiind integrata in regiunea urbana Weingarten si compusa din suburbii precum  Weingarten si Friedrichshafen.

Potentialii parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL sunt invitati sa completeze un formular de rezervare online, in vreme ce clientilor care calatoresc sub presiunea timpului li se recomanda de catre echipa noastra de consultanti si profesionisti, achizitionarea pachetului last-minute Ravensburg –Iasi.

Pentru o calatorie europeana in care siguranta, eleganta, precizia rutiera si operativitatea temporala reprezinta atuuri, protocolul de voiaj al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL isi intampina clientii cu bucuria unui parteneriat de lunga durata. Transport Ravensburg  – Iasi cu Autocarul va sta la dispozitie pentru o calatorie de elita, marca Mayer!