Catre Rastatt, o destinatie baroca a districtului eponim, calatoriti pana in landul Baden-Wurttemberg, prin oferta Rastatt -Targu Frumos-transport cu autocarul, inaugurata in cadrul unui parcurs turistic formidabil.

Aflat de-a lungul raului Murg, la 6 kilometri deasupra jonctiunii cu Rhinul, orasul german este integrat in cadrul programului de transport Rastatt -Targu Frumos cu autocarul in conditii exceptionale, oferind turistilor posibilitatea de a lua la cunostinta calitatile Germaniei in plan istoric. Citadela este recunoscuta pentru implicatiile sale in succesiunea spaniola si pentru  gestionarea unor roluri fundamentale in cadrul Revolutiei din 1848.

 

targu frumos

Destinatia catre care se indreapta curse autocar Rastatt –Targu Frumos pastreaza influentele regiunii Baden-Baden, oferind, alaturi de configuratia castelana a principalelor complexe arhitecturale, o priveliste estetica si culturala aparte tuturor celor care opteaza pentru frecventarea acestei rute.

Cumparand bilete de autocar Rastatt -Targu Frumos de pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, prin economie de timp si de mobilitate, calatoriti alaturi de firma noastra bucurandu-va de un complex de oferte inedite.

Procesand o rezervare bilet pe ruta Rastatt -Targu Frumos, procurati toate instrumentele de calatorie la preturi rezonabile, beneficiind, in cadrul portalului nostru virtual, de consultatie de voiaj gratuita. Mai mult decat atat, in acest cadru online puteti consulta protocolul de calatorie, protocolul de discount atasat tuturor regimurilor de voiaj romano-german, inclus in oferte individualizate dar garantat elevilor, copiilor, studentilor, pensionarilor si grupurilor organizate.

Tot in cadrul site-ului oficial al firmei puteti consulta si un program inovativ, care sprijina deplasarile realizate sub presiunea timpului, prin oferta last-minute Rastatt -Targu Frumos : beneficiati de confort, eleganta conferita de un parc auto modern aflat sub indrumarea unei echipe de profesionisti, siguranta si preturi optime, pachetul de calatorie la cheie fiind executat cu profesionalism si succes chiar si in masura in care nu a fost planificat din vreme.

Va propunem completarea unui formular de rezervare online, in vederea achizitionarii oricarui pachet de calatorie gestionat de compania noastra. Pentru calatorii de succes la preturi optime, SC. Armin Mayer Reisen SRL va sta la dispozitie!