Oferim servicii de transport persoane in Ichenhausen, orasul fiind situat la 9 km de orasul Günzburg din Bavaria, Germania.

Din punct de vedere istoric Ichenhausen  a fost ridicat la statutul de oras in anul 1913, principala atractie turistica fiind biserica din centul orasului, cimitirul evreiesc si parcul „Hindenburgpark” aflat in partea de sud a orasului Ichenhausen.

Datorita firmelor internationale de transport persoane in Ichenhausen, cunoscuta clinica de Parkinson este frecventata in prezent de multi bolnavi, bolnavi ce isi gasesc remediu in ceste clinici de specialite.

Pentru cei interesati de firmele de transport persoane in Ichenhausen, firma Mayer & Mayer reprezinta un principal punct de interes pentru multi dintre muncitorii romani sezonieri angajati in diferite domenii de activitate.

Grupurile de transport persoane in Ichenhausen care circula cu prin intermediul firmei Mayer & Mayer beneficiaza de reduceri de pret si oferte avantajoase din partea companiei.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare si microbuze puse la dispozitia dvs. pentru transport de persoane Ichenhausen, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Daca dispuneti de cateva minute, rezervarile online se pot face direct pe site-ul companiei noastre.