Transport persoane Pörnbach

Efectuam transport persoane in Pörnbach, comuna Pörnbach facand parte din landul Bavaria, Germania, situata la aproximativ 18 km de Ingolstadt si 59 km de Augsburg.

Populatia comunei Pörnbach conform recesamantului din 2010 a fost de aproximativ 2084 de locuitori.

Datorita existentelor a celor peste 66 de ferme, si a celor peste 799 hectare de pamant arabil, serviciile de transport persoane in Pörnbach a favorizat o importanta crestere economica.

Serviciile internationale de transport persoane in Pörnbach, reusesc sa acopere intreaga suprafata de peste 1060 hectare destinata agriculturii, cu muncitori sezonieri din diferite tari europene.

Datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, firma Mayer & Mayer ofera servicii de transport persoane in Pörnbach, aceasta fiind singura firma care ofera posibilitatea muncitorilor de a fi transportati pana la locul de munca din comuna Pörnbach.

Grupurile de persoane pentru transport persoane in Pörnbach, vor beneficia de reduceri de pret. De reuceri de pret vor beneficia si elevii, studentii, pensionarii si cadrele didactice.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Pörnbach se poate face direct pe site-ul companiei.