Transport persoane Plattling

Serviciile de transport persoane in Plattling va sunt oferite de firma Mayer & Mayer, datorita curselor regulate de atutocar pe ruta Romania- Deggendorf.

Transportul de persoane in Plattling se poate face atat cu autocare cat si cu microbuze, datorita distantei scurte (aprox. 9.8) de orasul Deggendorf.

Anual diferite agentii de trasport persoane in Plattling, ofera curse regulate de autocare datorita raului Isar unde se desfasoara Campionatele Mondiale de caiac, „freestyle”.

Evenimentul ce se desfasoara in fiecare an in orasul Plattling denumit „Künstlersommer” aduna, datorita curselor de transport persoane in Plattling, foarte multi turisti din diferite tari si orase apropiate.

De-o importanta turistica este biserica parohiala Sf. Iacob construita in anul 1937, aceasta fiind situata in cimitirul de pe malul estic al raului Isar.

Transportul feroviar reprezinta un important mijloc de transport pentru multi localnici, acesta facand lagaturi cu diferite orase cum ar fi Regensburg-Passau. Primi 76.3 km de cale ferata au fost inaugurati in data de 20 septembrie 1860.

Din punct de vedere rutier, va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Plattling, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Grupurile de persoane, elevii, studentii si pensionarii optand pentru transport persoane in Plattling, vor beneficia de reduceri de pret.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Plattling se poate face direct pe site-ul companiei.