Efectuam servicii de transport persoane in Sindelfingen, datorita curselor regulate Romania-Germania puse la dispozitia dvs de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl.

Din punct de vedere administrativ Sindelfingen face parte din regiunea Baden-Württemberg, Germania, situat in partea de sus a tarii avand o populatie de aproximativ 61 000 de lociutori.

Orasul Sindelfingen este situat la aproximativ 19 km sud-vest de orasul Stuttgart, acesta fiind cel mai mare oras din districtul Böblingen, fiind un centru regional pentru comunitatile din jur.

Cursele privind transportul de persoane in Sindelfingen se face cu autocare de ultima generatie aceste fiind clasificate la cele mai noi standarde europene in materie de dotari, confort si siguranta.

Calitatea serviciilor oferite privind transportul de persoane in orasul Sindelfingen de firma Sc Armin Mayer Reisen Srl se datoreaza in mare masura angajatilor companiei care prin profesionalismul lor reusesc de fiecare data sa raspunda prompt cerintelor si exigentilor tuturor clientilor.

Dintre cele mai apropiate obiective turistice interesante, pe care le avem in evidenta in imprejurimile orasului Sindelfingen fac parte Sensapoli la aproximativ 2 km distanta, Badezentrum Sindelfingen aprox. 2 km, Kunstmuseum Stuttgart cca 15 km.

Indiferent de scopul calatoriei dvs, rezervarea biletelor de autocar se poate face online completand formularul Rezerva Bilet.