Firma de Transport International de Persoane Sc Armin Mayer Reisen Srl, pune la dispozitia dvs servicii de transport persoane in Memmingen cu autocare si microbuze.

Memmingen este un oras in landul Bavaria, Germania, avand aproximativ 42 de mii de locuitori, fiind cel de-al cincilea oras ca marime din regiunea administrativa Suabia.

Orasul Memmingen este situat la frontiera de vest a Bavariei langa raul Iller, la 50 km sud de Ulm si la 100 km vest de München.

Transportul intern de persoane in Memmingen este foarte bine organizat, oferind turistilor multiple posibilitati de deplasare in scop turistic.

O mare importanta turistica o reprezinta Biserica evanghelica „Frauenkirche” din Memmingen numita in alint de localnici „Unsere lieben Frau” (Doamna noastra iubita) este a doua ca marime in decanatul Memmingen.

Biserica este considerata ca una dintre cele mai vechi cladiri bisericesti din regiunea istorica Oberschwaben (Suabia Superioara) situata intre Dunare si Lacul Constanta (Bodensee).

Autocarele Mayer & Mayer puse la dispozitia dvs pentru transportul de persoane in Memmingen, sunt autocare de ultima generatie corespunzand standardelor europene in materie de dotari, confost si siguranta.

Elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate de persoane, vor beneficia de reduceri de pret in momentul rezervarii biletelor de autocar.

Rezervarile biletelor pentru transportul de persoane in Memmingen, cat si pentru ale rute Romania-Germania, se poate face online completand formularul pentru Rezervare Bilet.