Efectuam servicii de transport persoane in Linden din Germania, comuna Linden aflandu-se la aproximativ 27 km de Ingolstadt si 51 km de Augsburg.

Cursele de autocare pentru transport persoane in Linden isi punctele de plecare din toate statiile Mayer & Mayer din Romania, autocarele circuland in regim de linie regulata.

Serviciile de transport persoane in Linden se efectueaza cu autocare si microbuze moderne, clasificate standardelor europene in materie de dotari, confort si siguranta.

Oferim reduceri de pret pentru elevi, sudenti, pensionari si grupuri organizate de persoane, in momentul rezervarii biletelor de autocar.

Dispunem de oferte last minute saptamanal care sunt disponibile pe site-ul companei, unde rezervarea biletelor de autocar pentru transport persoane in Linden se poate face la un tarif redus intre 30 – 50% din pretul biletului rezervat.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transport de persoane in Linden se poate face direct pe site-ul companiei.

Pentru a vedea ofertele de pret privind transportul de persoane pe ruta Romania-Germania, va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro.