Transport persoane Landau

Cursele regulate de transport persoane in Landau se datoreaza faptului ca acesta este un oras universitar, un centru cultural care este inconjurat de satele viticole ale regiunii Palatinat.

Orasul Landau ori Landau in der Pfalz este capitala districtului rural Südliche Weinstraße, din landul Renania-Palatinat, Germania. Este situat pe Drumul Vinului (Weinstraße).

Datorita podgoriilor sale viticole si a numarului insemnat de muncitori in agricultura, de transport persoane in Landau beneficiaza foarte multi muncitori sezonieri atat din Romania cat si din alte tari europene.

Din punct de vedere turistic firmele internationale de transport persoane in Landau ofera turistilor posibilitatea de se putea deplasa la diferite podgorii ale caror crame ofera diverse sortimente de vinuri specifice regiunii Palatinat.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Landau, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Grupurile de persoane pentru transport persoane in Landau, vor beneficia de reduceri de pret. De reuceri de pret vor beneficia si elevii, studentii, pensionarii si cadrele didactice.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Landau se poate face direct pe site-ul companiei.