Transport persoane Kressbronn am Bodensee

Efectuam transport persoane in Kressbronn, Kressbronn am Bodensee fiind o comuna din landul Baden-Württemberg, Germania situata la aproximativ 24 km de Ravensburg si 78 km de Memmingen.

Recesamantul din 31 decembrie 2009 indica ca in comuna Bodensee traiesc aprox. 8100 de locuitori.

La baza factorilor economici ai comunei Kressbronn se afla turismul si agricultura. Firmele de transport persoane organizeaza anual transport de persoane in Bodensee pentru diferite persoane sezoniere la cules de fructe, cules de struguri si prelucrarea hameiului.

Exista multe intreprinderi mici si mijlocii oferind forta de munca si oraselor invecinate cum ar fi Friedrichshafen, Lindau si Tettnang.

Datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, firma Mayer & Mayer ofera servicii de transport persoane in Kressbronn, aceasta fiind singura firma care ofera posibilitatea muncitorilor de a fi transportati pana la locul de munca din comuna Kressbronn.

La cumpararea biletelor de autocar pentru transport persoane in Kressbronn, elevii, studentii, pensionarii, grupurile de persoane si profesorii vor beneficia de reduceri de pret.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Kressbronn se poate face direct pe site-ul companiei.

Pentru a vedea ofertele de pret privind transportul de persoane pe ruta Romania-Germania, va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro.