Transport persoane Kirchdorf an der Iller

Efectuam servicii de transport persoane in Kirchdorf an der Iller, comuna situata in landul Baden-Württemberg, Germania la aproximativ 15 km de Memmingen.

Transportul de persoane in Kirchdorf an der Iller se face din toate statiile licentiate Mayer & Mayer din Romania.

Din punct de vedere administrativ, serviciile de induastrializare in comuna Kirchdorf au inceput in anul 1920, prima constructie a fost centrala Iller.

Activitatile agricole ale acestei comune, atrage anual diferite grupuri de muncitori sezoniei straini din diferite tari europene. O mare parte din muncitorii sezonieri o reprezinta persoanele din Romania.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Kirchdorf an der Iller, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Pentru transportul mucitorilor din Romania in Kirchdorf an der Iller, firma Mayer & Mayer organizeaza transport pana la domiciliul locului de munca sau al patronului din comuna Kirchdorf an der Iller.

Grupurile de persoane pentru transport persoane in Kirchdorf an der Iller, vor beneficia de reduceri de pret. De reuceri de pret vor beneficia si elevii, studentii, pensionarii si cadrele didactice.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Kirchdorf an der Iller se poate face direct pe site-ul companiei.