Realizam transport persoane in Homburg, orasul Homburg face parte din landul Saarland, Germania, situat la aproximativ 33 km de Saarbrücken si 105 km de Mannheim.

Transportul de persoane in Homburg este posibil datorita curselor de autocare ce isi desfasoara activitatile in regim de linie regulata pe ruta Romania-Germania.

Autocarele si microbuzele puse la dispozitia dvs de firma Mayer & Mayer, sunt moderne, clasificate transportului international de persoane in materie de dotari, confort si siguranta.

Va invitam sa calatorim impreuna si sa va bucurati de tarifele mici pe care le practicam. La crerea pasagerilor, din timp, organizam transport pana la domiciliul clientului.

In cazul persoanelor care obtin un loc de munca in orasul Homburg, indiferent de agentie, le oferim posibilitatea de a fi transportati pana la domiciliul patronului sau la sediul firmei angajatoare.

Studentii, elevii, pensionarii si grupurile organizate de persoane in momentul rezervarii de biletelor de autocar pentru transport persoane in Homburg, vor beneficia de reduceri de pret.

Pentru a vedea ofertele si reducerile de pret ale firmei Mayer & Mayer, va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro.

Indiferent de orasul sau comuna in care doriti sa ajungeti din Romania-Germania, rezervarile biletelor de autocar se pot face pe site-ul companiei accesand rubrica „Rezervari”.