Transport persoane Geisenfeld

Efectuam transport persoane in Geisenfeld, oras facand parte din landul Bavaria, Germania, situat la 20 km de Ingolstadt si 35 km de Aresing.

Serviciile de transport peroane in Geisenfeld se desfasoara datorita curselor regulate de autocar care circula pe ruta Romania-Germania.

Geisenfeld fiind o comuna, a fost fondata de catre emigrantii bavarezi, ridicand-o 1952 la statutul de oras. Liderul clanului bavarez a fost stabilit aici, numele sau fiind Gisil, de aici a venit si numele de (Gisilfeld, Gisinvelt, Gisenvelt).

Comuna Geisenfeld fiind intr-o continua dezvoltare, face ca in anul 1839 sa fie realizat primul iluminat stradal, primul spital deschizandu-se in anul 1842.  Judecatoria care a fost infiintata in anul 1862 a fost responsabila pentru 39 de comunitati.

Firma de transport international Mayer & Mayer va ofera placerea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Geisenfeld, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

La rezervarea biletelor de autocar pentru transport persoane in Geisenfeld, elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate vor beneficia de reduceri de pret din partea companiei.

Daca dispuneti de cateva minute libere, rezervarile biletelor de autocar pentru transportul de persoane in Geisenfeld se pot face prin intermediul site-ului nostru www.mayer-transport.ro , accesand rubrica „rezervari”.