Efectuam transport de persoane in Erkelenz, orasul facand parte din landul Renania de Nord – Westfalia, Germania situat la aproximativ 47 km de orasul Düsseldorf, la 66 km de Cologne si 49 km de Aachen.

In timpul razboiului mondial in data de 23 februarie 1975 orasul Erkelenz a fost grav bombardat, doar turnul bisericii parohiei romano-catolice a mai ramas in picioare, desi acesta fiind grav avariat.

La trei zile mai tarziu, pe 26 februarie 1975 unitatile blindate americane din divizia 102 infanterie ale SUA au intrat in oras si in satele din jur curatand terenurile minate, deoarece nu a mai ramas nimeni in viata ca sa faca acest lucru.

Astazi, transportul de persoane in Erkelenz se face din diferite colturi ale europei cu autocare si microbuze, datorita muncilor agricole.

In orasul Erkelenz se gasesc zeci de scoli primare, doua scoli secundare (Hauptschule), o scoala secundara moderna (Realschule) si doua colegii, respectiv o scoala pentru persoanele cu dizabilitati.

Datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, firma Mayer & Mayer ofera servicii de transport persoane in Erkelenz, aceasta fiind singura firma care ofera posibilitatea muncitorilor de a fi transportati pana la locul de munca din comuna Erkelenz.

La cumpararea biletelor de autocar pentru transport persoane in Erkelenz, elevii, studentii, pensionarii, grupurile de persoane si profesorii vor beneficia de reduceri de pret.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Kressbronn se poate face direct pe site-ul companiei.

Pentru a vedea ofertele de pret privind transportul de persoane pe ruta Romania-Germania, va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro.