Transport persoane Dornstadt

Oferim servicii de transport persoane in Dornstadt, comuna Dornstadt facand parte din landul Baden-Württemberg, situata la 8 km de orasul Ulm, Germania.

Firma Mayer & Mayer ofera curse regulate de autocare si microbuze pentru servicii de transport persoane in Dornstadt, avand ca puncte de plecare statiile a celor mai importante orase din Romania.

Conuma Dornstadt a facut parte din regiunea Bavaria, trecand in anul 1810 in administrarea landului Württemberg. In prezent are o populatie de peste 4600 de locuitori.

Activitatile agricole ale acestei comune, atrage anual diferite grupuri de muncitori sezoniei straini din diferite tari europene. O mare parte din muncitorii sezonieri o reprezinta persoanele din Romania.

Datorita curselor regulate de autocar Romania-Germania, firma Mayer & Mayer ofera servicii de transport persoane in Dornstadt, aceasta fiind singura firma care ofera posibilitatea muncitorilor de a fi transportati pana la locul de munca din comuna Dornstadt.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Dornstadt, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Grupurile de persoane pentru transport persoane in Dornstadt, vor beneficia de reduceri de pret. De reuceri de pret vor beneficia si elevii, studentii, pensionarii si cadrele didactice.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Dornstadt se poate face direct pe site-ul companiei.