Transport persoane Brunnen

Efectuam transport persoane in Brunnen, comuna Brunnen facand parte din landul Bavaria, Germania, situata la o distanta de aproximativ 8 km de orasul Schrobenhausen si 22 km de Inchenhofen.

Serviciile puse la dispozitia dvs pentru transport persoane in Brunnen, sunt posibile datorita curselor de autocare si microbuze a caror activitate se desfasoara in regim de linie regulata pe ruta Romania-Germania.

Statiunea Brunnen se afla pe malul lacului Lucerne, adapostita intre muntii Urmiberg si Fronalstock si privind spre muntii Rutli si Schillerstein, din inima tinutului lui William Tell.

Brunnen s-a bucurat de atentie inca din 1865, cand regele Ludwig II, mare admirator al lui William Tell, a venit in statiune. De asemenea multi scriitori, printre care Schiller, Goethe si Spitteler, au fost fermecati de Brunnen.

In ceea ce priveste transportul international de persoane, firma Mayer & Mayer va ofera oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Brunnen, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

La rezervarea biletelor de autocar pentru transport persoane in Brunnen, elevii, studentii, pensionarii, grupurile de persoane si profesorii vor beneficia de reduceri de pret.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Brunnen se poate face direct pe site-ul companiei.