Oferim transport persoane in Brunnen, comuna Brunnen face parte din landul Bavaria, Germania, situata la o distanta de 22 km de Ingolstadt si 53 km de Augsburg.

Firma Mayer & Mayer pune la dispozitia dvs servicii de transport persoane in Brunnen cu autocare si microbuze, avand plecarile din toate statiile Mayer & Mayer din Romania.

Datorita curselor regulate de autocar pe ruta Romania-Germania, la cererea pasagerilor din timp, putem organiza si servicii de transport pana la destinatia solicitata.

Pentru grupurile de persoane a caror destinatie se indreapta spre locurile de munca oferite de diferiti patroni sau firme angajatoare din comuna Brunnen, efectuam transport pana la destinatia solicitata de muncitori.

Autocarele si microbuzele destinate pentru transport persoane in Brunnen, cat si in celelalte orase germane, corespund standardelor europene in materie de dotari, confort si siguranta.

Experienta soferilor profesionisti cat si autocarele si microbuzele noi din cadrul companiei noastre, va ofera o calatorie placuta si relaxanta.

Orice solicitare din partea grupurilor de persoane pentru transpot persoane in Brunnen, poate genera reduceri de pret consistente.

La rezervarea biletelor de autocar pentru transport persoane in Brunnen, elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate vor beneficia de reduceri de pret din partea companiei.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Brunnen se poate face direct pe site-ul companiei.