Realizam transport persoane in Bruchsal, orasul Bruchsal fiind situat in landul Baden-Württemberg, Germania, la aproximativ 28 km de Karlsruhe si 42 km de Heidelberg.

Orasul Bruchsal este situat in apropiere de autostrada A5 (Karlsruhe – Frankfurt). In plus orasul este traversat de autostrazi federale, B3 (Karlsruhe – Heidelberg) si B35 (Bretten – Germersheim).

Din punct de vedere al transportului internatonal de persoane, firma Mayer & Mayer este una dintre putinele firme ce ofera servicii de transport persoane in Bruchsal.

Transportul de persoane in Bruchsal se face din toate statiile Mayer & Mayer din Romania. Cursele de autocare si microbuze isi desfasoara activitatile in regim de linie regulata pe ruta Romania-Germania.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Bruchsal, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Grupurile de persoane, elevii, studentii si pensionarii optand pentru transport persoane in Bruchsal, vor beneficia de reduceri de pret.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Bruchsal se poate face direct pe site-ul companiei.