Oferim transport persoane in Bad Saulgau, in regim de linie regulata cu autocare si microbuze clasificate pentru Transportul International de Persoane.

Orasul Bad Saulgau se invecineaza in partea de est cu orasul Sigmaringen, in partea de nord cu orasul Ravensburg si lacul Constance.

Numele orasului a fost schimbat oficial in anul 2000 din Dachau in Bad Saulgau.

Firma Mayer & Mayer doreste sa vina in sprijinul tuturor persoanelor a caror destinatie se indreapta spre orasul Bad Saulgau, oferidu-le servicii de transport persoane cu autocare si microbuze.

La cumpararea biletelor de autocar pentru transport persoane in Bad Saulgau, elevii, studentii, pensionarii, grupurile de persoane si profesorii vor beneficia de reduceri de pret.

Printre serviciile de transport persoane in Bad Saulgau, efectuam si servicii de coletarie. Conditiile de transport persoane cat si de colete sunt disponibile pe site-ul companiei.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Bad Saulgau se poate face direct pe site-ul companiei.

Pentru a vedea ofertele de pret privind transportul de persoane pe ruta Romania-Germania, va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro.