Efectuam transport persoane in Aresing, comuna din landul Bavaria, Germania, situat la o distanta de aproximativ 25 km de Reichertshofen si 37 km de Petershausen.

Datorita experientei acumulate in decursul a celor peste 30 ani in domeniul transportului international de persoane, firma Mayer & Mayer va ofera preturi atractive datorita curselor regulate de autocar.

La rezervarea biletelor de autocar pentru transport persoane in Aresing, elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate vor beneficia de reduceri de pret din partea companiei.

Pe langa serviciile de transport persoane in Aresing efectuam si servicii de coletarie. Pe site-ul companiei se poate completa formulatul de expediere colete, unde sunt afisate si tarifele pe care le practicam.

Dispunem de soferi profesionisti, specializati in transportului international de persoane. Eperienta soferilor si confortul autocarelor puse la dispozitia dvs nu poate decat sa va ofere o calatorie relaxanta si placuta.

Serviciile de transport persoane Romania-Germania, respectiv transport persoane in Aresing se face din toate statiile Mayer & Mayer din Romania.

Daca dispuneti de cateva minute libere, rezervarile biletelor de autocar pentru transportul de persoane in Aresing se pot face prin intermediul site-ului nostru www.mayer-transport.ro , accesand rubrica „rezervari”.