Realizam servicii de transport persoane in Aichach, comuna Aichach din Germania aflandu-se la o distanta de aproximativ 50 km de Ingolstadt si 26 km de Augsburg.

Cursele regulate de autocar ce se desfasoara in regim de linie regulata pe ruta Romania-Germania, sunt efectuate cu autocare si microbuze moderne, confortabile clasificate transportului international de persoane.

Cursele de transport persoane in Aichach isi au punctele de plecare toate statiile licentiate Mayer & Mayer din Romania.

De reduceri de pret la rezervarea biletelor de autocar vor beneficia elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate de persoane. Prin oferta last minute puteti beneficia de reduceri intre 30 – 50 % din pretul biletului rezervat.

Va oferim oportunitatea de a calatori cu cea mai moderna flota de autocare pusa la dispozitia dvs. pentru transportul de persoane Aichach, indiferent daca scopul vizitei dvs este turistic, interes de serviciu sau de afaceri.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transport de persoane in Aichach se poate face direct pe site-ul companiei.

Pentru a vedea ultimele ofertele de pret privind transportul de persoane pe ruta Romania-Germania, va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro.