Realizam transport persoane Abensberg, comuna Abensberg face parte din landul Bavaria, Germania, situata la o distanta de aproximativ 38 km de Regensburg si 40 km de Ingolstadt.

Serviciile de transport persoane pe ruta Romania-Germania se desfasoara in regim de linie regulata, iar la cerere se poate organiza transportul de persoane pana la domiciliul clientului.

Locuitorii comunei Abensberg se ocupa cu cultivarea masiva de sparanghel, aceasta fiind o delicatese, in plus productia de hamei cuprinde un loc foarte important, in apropiere aflandu-se trei fabrici importante pentru productia de bere.

Indiferent de scopul calatoriei, transportul de persoane in Abensberg se efectueza cu autocare si microbuze clasificate transportului international de persoane.

In momentul achizitionarii biletelor de autocar, pentru transport persoane in Abensberg, elevii, studentii, pensionarii si grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri de pret din partea companiei.

Rezervarile biletelor de autocar pentru transport persoane in Abensberg se pot face pe site-ul www.mayer-transport.ro accesand rubrica „Rezervari”.

Exerienta soferilor si autocarele noi, dotate standardelor europene, va va oferi o calatorie relaxanta si placuta.

Pentru mai multe detalii si informatii privind serviciile de transport persoane in Abensberg, ne puteti scrie folosind formularul de contact.