Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va invita intr-un nou voiaj de elita catre landurile germane. Itinerariul romano-german propus ne va duce de aceasta data catre sud-estul Germaniei, in landul Bavaria, unde vom gasi un minunat burg renumit ca fiind “orasul celor trei fluvii”. Orasul Passau a dobandit acest nume deoarece este punctul de intalnire pentru fluviile Inn, Ilz si Dunare.

Optand pentru oferta Passau-Suceava – transport cu autocarul a companiei SC Armin Mayer Reisen SRL veti fi condusi catre o destinatie bogata in cultura, recunoscuta ca fiind un centru universitar important al Germaniei. Din populatia de aproximativ 50.000 de persoane, 11.000 sunt studenti in cadrul Universitatii din Passau, aceasta fiind faimoasa in intregul teritoriu german pentru facultatile sale de economie, drept, informatica si stiinte culturale.

Prin intermediul ofertei de transport Passau-Suceava cu autocarul veti descoperi un burg german a carui arhitectura impresioneaza pe cei ce pasesc pe strazile orasului. Veti avea asadar posibilitatea de a admira o frumoasa imbinare intre stilul arhitectural baroc, cea mai de seama locatie de vizitat fiind Catedrala Sfantului Stefan, si stilul gotic.

Completarea paginii formular de rezervare online este modalitatea prin care puteti intra in posesia unor bilete de autocar Passau – Suceava intr-o maniera directa, simpla si eficienta, informatiile dumneavoastra fiind prelucrate in cel mai scurt timp.

Oferta Passau-Suceava-transport cu autocarul reprezinta efortul sustinut al companiei SC Armin Mayer Reisen SRL de a pune la dispozitia partenerilor sai de calatorie posibilitatea unei deplasari in conditii de confort si siguranta in conformitate cu standardele europene de top, avand la baza un riguros protocol de calatorie. Astfel, puteti fi siguri ca sejurului dumneavoastra i se atribuie importanta cuvenita, iar interesele particulare ale fiecarei deplasari vor fi satisfacute!

Parcul auto modern si echipa noastra de profesionisti sunt cele doua atuuri pe care compania SC Armin Mayer Reisen SRL le aduce in prim plan clientilor sai, garantandu-le prin intermediul acestora un transport in conditii de eficienta rutiera, siguranta si confort, caracteristici trecute prin filtrul unui protocol de calatorie ce respecta rigorile standardelor internationale de top!

Cei dintre dumneavoastra ce nu au posibilitatea de a-si planifica din timp calatoriile pot sta linistiti deoarece, tocmai pentru astfel de necesitati, compania SC Armin Mayer Reisen SRL a conceput oferta last-minute Passau-Suceava. Prin intermediul acestei optiuni, oricat de urgenta ar fi deplasarea dumneavoastra, echipa noastra constituie un sprijin semnificativ, aducandu-va rapid si in siguranta la destinatia dorita.

Tocmai ati optat pentru o rezervare bilet pe ruta Passau-Suceava? Daca da, Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va garanteaza un sejur de elita in conditii de siguranta si confort!