Pana in Bavaria Inferioara, in Germania, calatoriti in compania firmei SC. Armin Mayer Reisen SRL, prin inaugurarea programului de itinerarii romano-germane configurate de Passau -Iasi-transport cu autocarul.

 Cunoscut drept Dreiflussestadt sau Orasul celor trei rauri, Passau gazduieste Dunarea, Inn-ul si Illz-ul, oferind turistilor alura riverana pentru o panorama pitoreasca, sursa a nenumarate promenade de relaxare.

Avand parte de oferta de transport Passau -Iasi cu autocarul, descoperiti la destinatie un turism axat pe trei componente- cea riverana, anterior mentionata, cea spirituala- remarcata prin detinerea Catedralei Sf. Stefan, respectiv Centrul Vechi al orasului, Die Altstadt. Catedrala, construita intr-un stil baroc italienesc, cucereste prin configuratia estetica, desemnata de arhitectul Carlo Lurago si de decoratiunile lui Carpoforo Tencalla.  De aici, se deschid rute strategice catre Viena, ca oportunitati de mobilitate turistica sugerate de curse autocar Passau –Iasi.

 

Dominat de Veste Oberhaus si de scaunele ecleziale si arhiepiscopale din zona, orasul este remarcat prin mixtura de stiluri gotice si baroce, care pot fi admirate deopotriva prin panorama deschisa de munti. Divertismentul german este gazduit, la acest nivel, de Scharfrichterhaus, un club imporan de jazz in care politica de tip cabaret a fost practicata vreme indelungata, aceasta parte a orasului putand fi revelata de calatoria intreprinsa prin achizitionarea unor bilete de autocar Passau –Iasi.

 Operand in spatiul online, pe site-ul oficial al firmei SC. Armin Mayer Reisen SRL o rezervare bilet pe ruta Passau –Iasi, cumparati la preturi optime, accesibile, tichetul de transport, protocolul de discounturi fiind garantat grupurilor organizate, elevilor, studentilor, pensionarilor si copiilor.

Dincolo de aceste aspecte, programele de transport sunt achizitionate la preturi particularizate, in functie de exigentele partenerilor nostri, care sunt invitati sa completeze pe site un formular de rezervare online: prin economie de timp si mobilitate, achizitionati un pachet complet de calatorie primind totodata consultanta de voiaj gratuita.

Clientii care sunt nevoiti sa realizeze aceasta ruta sub presiunea timpului pot opta pentru programul last-minute Passau –Iasi: confort, siguranta, eleganta si pricizie rutiera- acestea sunt avantajele complete ale ofertei pe care o situam la dispozitia tuturor celor care acceseaza o ruta romano-germana.

Compania SC. Armin Mater Reisen multumeste partenerilor sai, oferind la costuri indvidualizate, indiferent de momentul ales, transport Passau -Iasi cu autocarul!