Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va invita intr-un nou voiaj de elita catre landurile germane. Itinerariul romano-german propus ne va duce de aceasta data catre sud-estul Germaniei, in landul Bavaria, unde vom gasi un minunat burg renumit ca fiind “orasul celor trei fluvii”. Orasul Passau a dobandit acest nume deoarece este punctul de intalnire pentru fluviile Inn, Ilz si Dunare.

 

Alegand oferta Passau-Botosani-transport cu autocarul a companiei SC Armin Mayer Reisen SRL veti fi condusi catre o destinatie bogata in cultura, recunoscuta ca fiind un centru universitar important al Germaniei. Din populatia de aproximativ 50.000 de persoane 11.000 sunt studenti in cadrul Universitatii din Passau, aceasta fiind faimoasa in intregul teritoriu german pentru facultatile sale de economie, drept, informatica si stiinte culturale.

Prin intermediul ofertei de transport Passau-Botosani cu autocarul veti descoperi un burg German a carui arhitectura impresioneaza pe cei ce pasesc pe strazile orasului. Veti avea asadar posibilitatea de a admira o frumoasa imbinare intre stilul arhitectural baroc, cea mai de seama locatie de vizitat fiind Catedrala Sfantului Stefan, si stilul gotic.

 

Bilete de autocar Passau-Botosani pot fi obtinute prin intermediul site-ului oficial al companiei noastre. Odata ce ati accesat pagina veti intalni un formular de rezervare online creat special pentru a usura procesul dumneavoastra de inregistrare a unei rezervari. In acest sens, prin completarea campurilor formularului, informatiile dumneavoastra sunt procesate in cel mai scurt timp, putand intra astfel in posesia unui bilet de calatorie in doar cateva minute.

 

Oferta Passau-Botosani-transport cu autocarul reprezinta efortul sustinut al companiei SC Armin Mayer Reisen SRL de a pune la dispozitia partenerilor sai de calatorie posibilitatea unei deplasari in conditii de confort si siguranta in conformitate cu standardele europene de top, avand la baza un riguros protocol de calatorie. Echipa noastra de profesionisti este cea care va aduce mai aproape de destinatia dorita printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Passau-Botosani, indiferent de tipul calatoriei intreprinse. Avand in vedere ca ne dorim sa satisfacem cat mai bine intereselor clientilor nostri, am realizat diferentieri in ceea ce priveste cuantumul de preturi, care sa se plieze pe particularitatile deplasarii initiate. Indiferent ca veti porni la drum manati de o dorinta de recreere sau ca veti vizita meleagurile germane in interes de serviciu, fie ca forma pentru care optati este individuala sau in cadrul unui grup organizat, raportul calitate – costuri este unul a carei balanta se va inclina mereu spre interesul clientilor nostri.

 

Nici pe cei dintre dumneavoastra pe care timpul ii preseaza si nu dispun de resursele necesare pentru a-si pregati deplasarile mai temeinic nu i-am uitat, astfel ca am creat special oferta last-minute Passau-Botosani ce vine in intampinarea necesitatii dumneavoastra de transport, indiferent de urgenta cu care acesta se produce.

 

Nu ati ales inca destinatia pentru sejurul dumneavoastra? Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va propune oferta de transport Passau-Botosani cu autocarul, gestionata in conditii de profesionalism si eficienta rutiera!