Catre cel mai mare oras al districtului Hohenlohe calatoriti, in Baden Wurttemberg, prin oferta Öhringen -Iasi-transport cu autocarul creata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL printr-un protocol special de calatorie, realizat in acord cu exigentele si nevoile clientilor sai.

Situat in sud-vestul germaniei, Ohringen se intinde pana la Schwabisch Hall si Crailsheim, fiind reprezentat de o atmosfera medievala, cu cladiri antie, evanghelice, si resedinte castelane, pe care le puteti vizita prin transport Öhringen -Iasi cu autocarul.

 

Cunoscut drept Vicius Aurelii al Romanilor, orasul pastreaza nenumarate influente latine, sugestiva fiind, in acest sens, dezvoltarea arhitecturala a citadelei situata intre varful Keuper si muntii Swabiei. Aplicand pentru curse autocar Öhringen –Iasi ajungeti in oricare dintre proximitatile regionale, dispuse in sensul acelor de ceasornic: Forchtenberg, Zweiflingen, Neuenstein, Waldenburg, Pfedelbach, Bretzfeld.

Cumparati bilete de autocar Öhringen –Iasi direct de pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL beneficiind totodata de consultanta de transport gratuita. Aici veti putea lectura, direct in portalul nostru online, grila completa a itinerariilor romano-germane pe care le operam ca lideri ai pietei internationale de profil, promovand competitia si inovatia in randul componentelor turistice ale programelor noastre, precum si costurile aferente, personalizate, in functie de exigentele clientilor.

Regimul de discount este garantat studentilor, copiilor, elevilor, pensionarilor si grupurilor organizate, site-ul stand la dispozitia potentialilor parteneri 24/7 pentru efectuarea procesului de rezervare bilet pe ruta Öhringen –Iasi.

 Ajunsi la destinatie, prin simpla completare a unui formular de rezervare online, descoperiti obiective turistice precum Muzeul Weygang, Muzeul Werkstatt, Muzeul Meeres, Castelul Hohenlohe, Turnul orasului, de inspiratie medievala, Catedrala Sf. Anna.

Cei care executa un asemenea itinerar din ratiuni spontane- business, antreprenoriale, culturale, academice ori personale, pot opta pentru pachetul last-minute Öhringen –Iasi, care este creat in aceleasi conditii de profesionalism, siguranta, confort si eleganta a transporturilor internationale de persoane.

Pentru o calatorie europeana la standarde internationale, prilejuita de un parteneriat romano-german de traditie, contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Va uram drum bun!