Compania SC Armin Mayer Reisen SRL va invita sa va alaturati la drum catre o noua destinatie germana: Őhringen, prin oferta de transport Őhringen-Botosani cu autocarul.

 

Oras aflat in nord-estul regiunii Baden-Württemberg, la aproximativ 25 de km est de Heilbronn, Őhringen are o istorie bogata datand inca din vremurile asezamintelor romane. Avand in jur de 22.900 de locuitori (2011), burgul german este cel mai mare oras din districtul Hohenlohe si un centru economic pentru comunitatile ce-l inconjoara. Őhringen-Botosani – transport cu autocarul este oportunitatea ideala pentru a vizita mozaicul frumusetilor germane adunate intr-un burg cu renume si istorie. O rezervare bilet pe ruta Őhringen-Botosani va aduce in mijlocul culturii, aici putand vizita Muzeul Weygang din Karlsvorstadt sau Hohenlohe, dar si Muzeul dedicat Marinei. Iubitorii de muzica vor gasi aici o gama variata, de la muzica bisericeasca si corurile scolare pana la orchestra simfonica si cea a grupului militar TSG Őhringen.

Achizitionarea unor bilete de autocar Őhringen-Botosani este cheia prin care, indiferent de tipul voiajului efectuat, aveti garantat un sejur fascinant. Piata cu iz medieval este inima orasului, iar aceasta este insotita de castelul Hohonlohe care, impreuna cu Biserica Stiftskirche reprezinta o marca de recunoastere a burgului german. Prin accesarea site-ului oficial al companiei SC Armin Mayer Reisen SRL puteti consulta ofertele noastre de transport si opta pentru diferite variante in functie de particularitatile dumneavoastra de calatorie. Fie ca porniti la drum in interes de serviciu sau dorind un sejur de relaxare, individual sau in cadrul unui grup organizat de presoane, cuantumurile de pret vor fi diferentiate, semnaland un raport calitate-costuri echitabil, a carei balanta va inclina mereu catre interesele partenerilor nostri de drum.

 

Functionand in baza unui protocol de calatorie ce respecta rigorile standardelor internationale de top, echipa noastra de profesionisti pune la dispozitia clientilor un parc auto modern, prin intermediul carora sunteti purtati la destinatie in conditii de siguranta, confort si eficienta rutiera, avand astfel garantat un voiaj de elita pe un itinerariu romano-german cu arome boeme.

 

Daca destinatia aleasa este Őhringen, tot ce mai ramane sa faceti pentru a intra in posesia biletelor este sa accesati site-ul oficial al companiei si sa completati pagina formular de rezervare online. Aceeasi pasi trebuie sa-i realizati si in cazul in care deplasarile dumneavoastra sunt efectuate in regim de urgenta, compania SC Armin Mayer Reisen venind cu propunerea ideala pentru aceste cazuri prin oferta last-minute Őhringen-Botosani. De acum nu mai trebuie sa va faceti griji din cauza calatoriilor neanuntate la locul de munca sau de programarea din timp a escapadelor de relaxare.

 

Nu ati ales inca destinatia sejurului dumneavoastra? Compania SC Armin Mayer Reisen va invita sa porniti la drum alaturi de echipa noastra de profesionisti pe un intinerariu romano-german fascinant prin oferta Őhringen – Botosani – transport cu autocarul!